widziałem jeden odcinek jak ten kolo w radiu katolickim puszczał to b27
w jakimś programie mowili, ze to taki 40latek obecnych czasów, tamten był uporzadkowanym facetem, inzynierem z rodziną, ten też ma prawie 40 lat ale zachowuje sie jak duzy dzieciak
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Fakt Zzielona , ja jestem zywym dowodem
Ale w sumie lepiej by w wieku srednim juz , zachowywac sie bardziej dziecinnie niz przezywac to , jak zazwyczaj faceci w wieku srednim.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-04-17, 16:14
m@tarci, tylko, że faceci w tym wieku zaczynają zachowywać się jak dzieci ponieważ boją się tego średniego wieku. To jest permanentne... Gdy patrzę na swojego ojca, który miesiąc temu skończył 41 lat to doskonale to widzę. Popisuje się przed kumplami, a jak mama ostatnio mi opowiadała, że na jakiejś ich imprezie u znajomych on razem ze swoimi kumplami (w podobnym wieku) zaczęli robić striptiz, to już wiedziałam, że to się musi sprawdzać (na całe szczęście ograniczyli się tylko do zdjęcia koszulek, bo gdyby zdjęli więcej byłoby to, uwaga, cytuję moją mamę: "żałosne" ).
Wie ktos o ktorej ten serial leci?
Trzeba bedzie troche go poogladac , mala zmiana , ale i tak nie obedzie sie dnia bez Anime
//mi tam nie przeszkadza takie zachowanie , tyle ze bez przesady , 40-sto latek powininen widziec kiedy mozna sie powyglupiac , a kiedy to juz przekracza granice smaku.
Choc co sie z tym wiaze , zawsze jest fajnie , ale na szczescie z moim ojcem jest ''normalnie'' , zawsze byl lekko ''inny'' , ale to u nas rodzinne
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).