Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-04-09, 23:30
Serial jest naprawdę w porządku. Śmieszne teksty i żarty. Karolak genialnie pasuje do danej mu roli .
juan Blogger.Klub Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 05 Lis 2007 Posty: 48
Wysłany:
2008-04-10, 14:00
nevada menthol napisał/a:
a są jakieś odcinki na youtube? nie mam telewizora, a Karolaka nawet lubię...
Na youtubie nic z tvnu się długo nie utrzymuje, bo ich ekipa tego pilnuje i zaraz każe usuwać jako właściciele jakichś tam praw.
wpis w google: 39 i pół rapid
i ma się namiary na wszystkie dotychczasowe odcinki, nawet jeden przedpremierowy
warto szukać rmvb, bo to zawsze o połowę mniej pobierania .
aaa co de serialu, to ujdzie, bywa zabawny, ale moja punkowa przeszłość (a były to lata, kiedy punki nosili irokezy) się denerwuje, kiedy bohater zachwyca sie rozwydrzonymi popbachorami jacy to oni świetni.
Moze byc , choc widzialem tylko trzy odcinki , ale az taki to on super nie jest , bo slyszalem ze jest jeden z najlpeszych dla wielu , ale dla mnie az taki to on nie jest , jest wiele wiecej lepszych , ale ten moze byc , mozna sie wyluzowac przy nim , a przynajmniej ja moge.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-04-10, 20:48
m@tarci napisał/a:
Moze byc , choc widzialem tylko trzy odcinki , ale az taki to on super nie jest , bo slyszalem ze jest jeden z najlpeszych dla wielu , ale dla mnie az taki to on nie jest , jest wiele wiecej lepszych , ale ten moze byc , mozna sie wyluzowac przy nim , a przynajmniej ja moge.
Troche malo zrozumialem z tego twego zapytania , ale jakos sie lapie w wiekszosci slow co napisalas
W sumie az tak nie przeszkadza mi ze jest ten B27 , ale ta ''laska'' strasznie mnie drazni i ten jej glos , a raczej jak ona spiewa.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).