o filmie, jeżeli nie będzie odwzorowywał fabuły będzie można powiedzieć, że jest beznadziejny, ale czego ty chcesz od mangi, którą wydawano między '84 a '95 a potem anime, które premierę miało w '86 potem seria Z w '89 a GT w '96, czyli połowa serii tych bajek wydana była przed twoim urodzeniem - inne czasy, powinieneś być wdzięczny bo z tego typu mang wywodzi się wiele obecnych.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja jednego Dextera juz od kilku lat ogladam, ale to chyba nie ten.
Zzielona napisał/a:
Ed, Edd i Eddy
Chyba nie wiesz co mowisz, a jezeli tak, to lepiej gdybym tego nie komentowal.
Htsz, zgadzam sie w calej rozciaglosci z toba.
A tobie Tobiaszu juz mowilem co sadze o twojej opinii na ten temat i nie bede sie powtarzal, ale twoj post tu, jest naprawde zalosny. Jedynie co mi sie cisnie w tej sytuacji na usta, to get the fuck away.
Oczywiscie nie chodzi mi o to ze cos ci sie nie podoba, ale stwierdzeie ze:
Tobiasz napisał/a:
Ta bajka jest beznadziejna. Może ten film będzie o ciut lepszy od niej.
- jest na nizszym poziomie niz serdnia krajowa, nawet narutard i zwykly random powinien sie wstydzic takich slow.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-11-10, 12:45
m@tarci napisał/a:
a jezeli tak, to lepiej gdybym tego nie komentowal
Rzeczywiście, drżę na myśl o Twoich komentarzach .
m@tarci napisał/a:
jest na nizszym poziomie niz serdnia krajowa, nawet narutard i zwykly random powinien sie wstydzic takich slow
Niech on sobie uważa co chce. I nieważne jak bardzo inteligentny jest jego komentarz w tej kwestii. Nie podoba mu się to nie i nikt nie ma prawa w to ingerować. Zresztą... Temat o tym czy ktoś lubi czy też nie Dragon Ball Z (czy jak to tam się pisze ) już był. Teraz rozmawiamy na temat filmu, który w niedalekiej (w niedalekiej bo już mniej więcej znanej ) przyszłości wejdzie do kin.
Zzielona, cos ci sie pomieszlo lub nie rozumiesz po prostu tresci mojego postu.
Mam w dupie co se on mysli, ale to juz sparwa czy ma sie o czyms pojecie czy nie, a on nie ma, wiec mam prawo ingerowac. Moze Dragon Ball, to nie najambitniejsza produkcja, jednak napisanie, ze produk hollywodzkiego PR'u bedzie lepszy od oryginalu, jest tak zalosne, ze az smieszy.
stfu!
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Mam w dupie co se on mysli, ale to juz sparwa czy ma sie o czyms pojecie czy nie, a on nie ma, wiec mam prawo ingerowac. Moze Dragon Ball, to nie najambitniejsza produkcja, jednak napisanie, ze produk hollywodzkiego PR'u bedzie lepszy od oryginalu, jest tak zalosne, ze az smieszy.
Oczywiście nie miałem okazji oglądać DB na TV, ale szybciutko wyłączyłem okienko przeglądarki podczas oglądania odcinka. Film już lepiej wygląda niż to coś.
a DB jako film się nadaje? bo ja generalnie bajki to obejrzałam zaledwie dwa odcinki z Bubu i nic więcej, ale na film powiedzmy, że jestem napalona. Ciekawa jestem, czy ktoś z Was oglądał i może powiedzieć, czy lepiej iść do kina, czy już obejrzeć w domu?
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).