Wielu z Was zna to anime, sporo osób (jak np. ja) oglądało to kiedyś w telewizji na polsacie czy tvn7. Super bajka, ciekawe czy produkcja filmowa bedzie udana - bo jak narazie patrząc na aktorów to tak średnio to widzę.
premiera planowana jest na 10 kwietnia 2009, w Polsce na 17 kwietnia.
na sieci dostępne są trailery z filmu, jednak z tego co wyczytałem, są one 'nieoficjalne'.
Reżyserem jest James Wong.
głównych m.in wystąpią Justin Chatwin (Goku), James Marsters (Piccolo), Jamie Chung (Chi Chi) czy Emmy Rossum (Bulma).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Beznadzieje, nie dosc ze wybrali takie anime, fakt, bardzo znane, klasyk, legenda... jednak, ten film to bedzie niewypal, samo to ze beda robic go amerykanie... to juz nie bedzie ten Dragonball, to jakis hallywoodzki shit, a jakich zajebistch aktorow dobrali.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-11-08, 09:30
Ja nigdy o dziwo tego nie oglądałem (i nie zbierałem kart , więc chyba tego nie obejrzę, ale pewnie ci co się pasjonują będą oglądać po pare razy
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-08, 11:04
Dragonball nigdy tak naprawdę mojego serca nie podbił, ale karty zbierałem xD Do dziś jeszcze jakieś walaja się po szufladzie.
Film zapowiada się beznadziejne... Odwzorowanie postaci - zero, walki bitw - zero (tak powiedział m@tarci, to jakieś hollywoodzkie). Pewnie fabuła też jest przeinaczona, jeśli dobrze pamiętam w pierwszej części Dragonballa główni bohaterowie byli dziećmi, tu na dzieci nie wygladaja
jeśli nie pokuszą się o dostarczanie także śmiechu znanego z tego anime to również uznam ten film za totalną klapę. To była przygodowa bajka przesiąknięta humorem i zboczonym dziadkiem
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-11-08, 13:38
Coś beznadziejnego zawsze będzie beznadziejne . Zajęliby się takimi bajkami jak na przykład "Laboratorium Dextera" czy "Ed, Edd i Eddy" . To dopiero były bajki! Fajny film byłby z nich.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).