Wysłany:
2010-10-02, 12:44
Inez napisał/a:
Czy ten fotograf to ma jakikolwiek gust?
Ten fotograf, to chyba był ostatnio u Szymona Majewskiego, o ile dobrze kojarzę, ale chyba to był on.
Jeszcze gorszy od Karoliny. Ja nie wiem... Czy oni w tym jury zebrali sam margines? Piróga też lubiłam, ale co ma taniec do modelingu?
Inez napisał/a:
Może niektóre to lubią
Yeah, jeszcze klepanie po pupie za kulisami
Inez napisał/a:
A najlepsze jest to, że one myślą, że oprócz wyglądu mają coś jeszcze w głowie...
Mają. Tictaca.
Gaja napisał/a:
Najgorsze i tak były te placzące na castingach i mówiące, żeby im dać szanse, bo przecież nie sam wygląd się liczy...
Haha, serio tak było? Przecież w tym zawodzie liczy się TYLKO wygląd.
Fajny program o modelkach był na TVP1/2. Ale teraz go już nie widzę w programie.
Poniedziałek, 21:00 na foxlife leci americas next top model, polecam ;p
Myślę, że nie tylko wygląd, top modelka ptorzebuje jeszcze charyzmy i osobowości, ale samo to,bez wyglądu jest na nic, wtedy nie będzie modelką.
Na pewno nowa edycja zaskoczy nas tylko nowymi dramatami
Bardzo mi przykro to stwierdzać ale nowej edycji (Trzeciej!) nie bedzie... sponsorzy sie wycofali po tym jak na wizji Pan Woliński badał naturalność biustu jednej z uczestniczek ;D
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
eh dzisiaj koleżanka widziała w Warszawie Anie Koryto, podobno ma większą i bardziej widoczną bliznę niż w programie - ciekawe podobno jej usunęli...:/
A kibicuje Marceli i Zuzce chociaż ta druga pewnie szybko odpadnie bo na wybiegu wypada średnio
Hmmm własnie skończyła się ta edycja i po raz kolejny potwierdziło się stwierdzenie Wojewódzkiego, że u nas, w Polsce, tego typu programy wygrywają beksy. Poryczysz się to zwycięstwo masz w kieszeni. Jeśli jestes pewny swojej wartosci i wiesz czego chcesz, to bedziesz przez społeczeństwo odczytywany jako przemadrzalec, bo u nas nie lubi się ludzi sukcesu
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).