Wysłany:
2007-01-09, 00:15Włatcy Móch - polski South Park ?
od około 2 miesięcy na antenie TV4 puszczają wieczorem taką bajke pt. "Włatcy Móch" - tak właśnie brzmi tytuł i nie napisałem go z błędem
bajka ma chyba przypominać znany chyba wszystkich south park, ale nie sądze aby zrobiła taką furorę.
oglądnąłem dwa odcinki, bo nie za często siedze przed tv, a z tego co widziałem narazie nie wyciągam wniosków, kilka tekstów było niezłych, ale wiele wydawało mi się wymuszonych.
zapraszam do rozmowy na niektórcyh stronach i chyba na youtube można oglądnąc kilka całych odcinków.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-01-09, 00:24
Dubing mi sie nie podoba. Polacy nie sa najlepsi w tym fachu, chyba ze to bajki Pixara... albo Shrek ;]
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Tymbarkens [Usunięty]
Wysłany:
2007-04-18, 20:10
"Włatcy Móch" jako film animowany wymiatają. Htsz ma rację-Czesio jest najlepszy, bo Czesio "robi kupę". W ogóle takie filmy są przeznaczone dla ludzi o specyficznym poczuciu humoru, którzy np lubią Monty Pythona.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2007-04-18, 21:36
Najlepsze bajka roku
www.milanos.pl - tutaj macie, wymiataja wykopki czesio.
Fajne jest tez maksymalna kontrola.
Taki ziomek montuje glosnik.
(pani frał) - Panie ziutku dlugo jeszcze?
(ziutek) - pani kochana to powazny sprzet
(maslana) - co pan montuje?
(czesio) - prze pani jakis pan jest na drabinie
wymiata czesio
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
późnym wieczorem to już bez cenzury leci, ale już mi się mniej podoba, oczywiście Czesio jak najbardziej prowadzi, zresztą bezpośredniością i brakiem jakichkolwiek zasad (z kogo się mozna a z kogo nie - śmiać) jak to jest w South Park to ta bajka na pewno nie zabłyśnie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).