A wy co spamerzy? sami piszecie rzeczy co nie maja nic wspolnego z tematem.
Ale to nie znaczy, że ty też masz tak samo robić.
Cytat
Ale jak ktos chce grac w nia i sie obawia ze szrot nie pociagnie , to bez strachu , wymagania zalosne i nie wymagajace.
Kup Crysisa. Tam będziesz miał super wymagania, a nie wypłakujesz tu, że HP ma małe. Specjalnie takie są, aby grę można było odpalić na większości komputerach.
dobra , ale denerwuje mnie , ze wiekszosc osob na tym forum , daje zwalonego posta w stylu''przestance spamowac'' lub ''piszcie na temat''.
a owe osoby , same gowno robia i nic nie wnosza do watku.
Tobiasz napisał/a:
Kup Crysisa
mam
Tobiasz napisał/a:
Tam będziesz miał super wymagania
Wcale nie sa takie wysokie , to nie taki problem by pociagnac Crysisa.
Tobiasz napisał/a:
a nie wypłakujesz tu
ide sie pociac...
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Grałem w to, mam nawet orginala ;D Fajna grafika, dużo trzeba robić. Tylko denerwujące jest szukanie wsyzstkich uczestników GD ;D Ale tak to gierka fajna.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).