Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-08-11, 18:26
Ja grałam tylko w pierwszą część i jej nie przeszła, także tego typu gierki raczej mnie nie wciągają Chociaż szczerze mówiąc całkiem nieźle mi się grało w tamtą część, więc może pokuszę się i zagram w tę najnowszą. Jeśli tak będzie to na pewno podzielę się z Wami wrażeniami
Co sadze? glupia , jak reszat potterow.
Gralem? tak , ale szybko przeszedlem... za szybko...
[ Dodano: 26-03-2008, 16:34 ]
Grafa tez slaba , jak bym chcial sie rajcowac moja karta graficzna i szukal bym podniety , to wlaczyl bym Crysisa , a nie to cos.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Wysłany:
2008-03-26, 17:19
Ja grałam tylko w jedną część HP, tą pierwszą. Nie lubię gier, których nie mogę przejść. HP nie dałam rady (może z czystego lenistwa albo znudzenia samą grą), dlatego jeśli chodzi o Zakon Feniksa to nie mogę się wypowiadać... Ale przypuszczam, że jest dość podobna do całej reszty .
Wysłany:
2008-03-28, 12:53
m@tarci napisał/a:
zreszta po co czytac ksiazke , jak ma sie film
Ja bym raczej powiedziała, że po co oglądać film skoro można przeczytać książkę . Szczerze mówiąc jeśli chodzi o HP to książki wzbudzają o wiele więcej emocji niż filmy. A to, że są grube to nic nie znaczy, niektórzy pochłaniają takie siedemset stron w jeden, dwa dni .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).