Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Gram w CoD 4 jest super ale sam nie mam ulubionych serwerow gram na wszystkich jakich popadnie aby bylo w uj ludzi to jest masakra , ale mam gdzies w ulubionych serwer gdzie prawie 24/7 jest ponad 40 graczy jest super ale trudno bo wszyscy doswiadczeni jak cholera ale sam tez juz bardzo dobrze gram .
Polecasz serwery itp. czyli ty tez grasz/grales?
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
jak to temat o CoD 4 to mam pytanie do tych co maja juz max lvl i mi odpowiedza...
z dodatkow to najlepiej wybrac szybkie przeladowywani , smierc az do wykrwawienia sie , dwie bronie czy moze podwojny strzal(do MP4)
wiem ze to glupie ale to w koncu temat o CoD 4 wiec chyba mam prawo pytac sie o takie rzeczy?
Fakt ale rangi tez mi jeszcze brak , to jest z najwiekszych problemow w tej grze , znam fajny klan kolega powiedzial ze jak bede mial 55lvl to moge sie przylaczyc ale jak go nie zdobede to nawet zebym probowal to mnie nie przyjma.
Moim zdaniem multi jest lepszy od singlepleyera , moze dlatego ze single jest latwy i dosc szybko sie go przechodzi , jeszcze mam kilka misji w ostatnim akcie na najtrudniejszym poziomie.
fakt... w single chodzisz strzal i po gosciu a multi mozesz napotkac przeciwnika nie do zdarcia;)
chodzi raczej o inteligencję, człowiek wykonuje wiele dodatkowych działań, których nie da się jak na razie zaprogramować komputerowi mimo, iż boty w grach są coraz lepsze...
Wysłany:
2008-01-24, 17:47Re: Jakie polecacie serwery Cod4?
Htsz napisał/a:
chodzi raczej o inteligencję, człowiek wykonuje wiele dodatkowych działań, których nie da się jak na razie zaprogramować komputerowi mimo, iż boty w grach są coraz lepsze...
i oto mi chodzi czlowiek mysli samodzielnie a nie ''tak jak mam myslec'' ,
przy kazdym ruchu czlowiek moze zrobic cos innego i opracowac nowa(inna)taktyke dzialania itp.
kilka razy spotkałem takich co ciągle w te same miejsca biegają, ale i takich, których nie mogłem zabić, czaili się, ukrywali, dobrze celowali i strzelali bezbłędnie.
kilka razy spotkałem takich co ciągle w te same miejsca biegają, ale i takich, których nie mogłem zabić, czaili się, ukrywali, dobrze celowali i strzelali bezbłędnie.
u mnie to roznie ale jak ktos mnie wyczai to nie bede jak idiota sie pchal do tego samego miejsca zeby zginac... choc kiedys mialem taka sytuacje ze siedzialem w tym samym miejscu przez cala gre i bylo trzech gosci co podchodzili i probowali mnie zabic bo mysleli ze jestem bezbronny ale po tym jak zgineli w ten sam sposob i w tym samym miejsu kilka razy to dwoje polazlo gdzie indziej a jeden idiota wciaz sie pchal(i gina;)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).