Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
z tego co wiem to nie można siedzieć ciągle w jednym miejscu nawet serwer ostrzega
??? nigdy w zyciu takie cos mnie nie spotkalo jak ost z serwera ze za dlugo itp.
choc moze przez to ze czasem wylazilem jak za cicho sie robilo i amunicji potrzebowalem ale o takim czyms to nie slyszalem
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
hosebmw4a
Wiek: 38 Dołączył/a: 06 Mar 2008 Posty: 1 Miasto: z tamtąd
Wysłany:
2008-03-06, 15:34
WItam mam problem zwiazany z ... włąsnei nie wiem z czym dokładnie a wiec tak
mam najnowszego PB ..jest właczony w w grze itd itd
ale na wszystkich serverach mnei wywala automatycznie:/ nie wiem co jest:/
ma łącze 2MB/s nei sciagam nic itd wiec łacze mam wolne wiec nie chodzi tu o ping
wchodze na pirackie serwery tylko wiec to tez nie cd key
a pb jak juz pisałem jest nowiutki
pls HELP
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja tam dostaje troche od kalnu ''cynkow'', jesli moznaby to tak nazwac, ale nie gram w to, zreszta odkad skasowalem gre i wszystko i nie mam postaci, to moje losy w klanie, sa prawie juz przesadzone, zreszta zawsze wolalem grac sam, niz z kims, jedynie z kilkoma zaufanymi znajomymi.
Ostatnio mam cos na Diablo2 LoD, musze wprost zagrac, tyle ze najpierw wypada sciagnac.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).