Unikam gier komputerowych. Wyjątkiem jest Civilization III - mogę siedzieć cały dzień i rozwijać swoje państwo pomimo iż ta wersja gry nie jest najnowsza, spełnia wszystkie moje wymagania; dalsze części to już nie to samo, niestety
Serie: Civilization, Europa Universalis, Hearts of Iron, GTA, Battlefield (począwszy od BF: Vietnam z niesamowitą ścieżką dźwiękową).
A z pojedynczych tytułów, to mogę wymienić: Crusader Kings 2 (szczególnie z modem A Game of Thrones), Mount & Blade: Warband, Supreme Ruler 2020, Supreme Comander, Total Anihilation (klasyka). Ponadto Left 4 Dead 1 i 2, Minecraft, Timber and Wood, Kerbal Space Projekt, Open TD, Castle Story oraz Dwarf Fortress.
Lubię gry skomplikowane, wymagające planowania i myślenia, ale od czasu do czasu pozwalam sobie na reset. Wtedy odpalam jakąś strzelankę lub buduję coś w Minecrafcie.
______________________________________________________ Ktoś zupełnie przypadkowy, kto dzieli się swoimi refleksjami ze światem za pomocą bloga, pisze krótkie opowiadania, a czasem nawet wiersze. Później wychodzi przed szereg i czyta je głośno by poczuć się żywym.
Diablo II (chciałabym zagrać w III, niestety komputer by tego nie wytrzymał) Sacred i Sacred II, czasami dla odstresowania Simsy 3. Plus uwielbiam grać w Candy Crush
Imię: Kamil
Dołączył/a: 03 Sie 2013 Posty: 34 Miasto: Łódź
Wysłany:
2014-01-02, 20:42
Gra w którą gram najdłużej to zdecydowanie League of Legends, mimo że często ma opinie gry dla "gimbusów", a w rzeczywistości jest trudna, wymaga podejmowania szybkich decyzji i posiadania ogromnej wiedzy na temat świata gry. Gra z kampanią to chyba Max Payne 2, jedna z najlepszych strzelanek z ciekawą fabułą.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).