ryba1989 Blogger.Klub
Dołączył/a: 29 Sie 2012 Posty: 6
Wysłany:
2013-08-02, 16:26
Mu online - nie powala grafika, przeciętna gra, ale na dobrym serwerze PvP jest genialne, można podejśc do kogokolwiek i go zabić, zagrać duel z kimś, war między gildami albo powalczyć o Zamek i miano najlepszej gildii na serwerze a PvP samo w sobie jest banalnie proste
Dołączył/a: 06 Sie 2013 Posty: 64 Miasto: Barlinek
Wysłany:
2013-08-09, 17:35
Simomaniacy! ;D
Jak dla mnie jedne z najlepszych gier w jakie grałem (jeśli miałbym wskazać najnajlepszą to pewnie byłby to KOTOR) to: Heavy Rain, The Walking Dead (oczywiście to od Telltale), Mass Effect (jedna z najlepszych serii 4ever!), no i oba KOTOR-y, aha jeszcze Half-Life (obie części)...
PO zastanowieniu trochę by się tego nazbierało .
______________________________________________________ Nie wchodź! Możesz doznać szoku! Wpaść w zakłopotanie i nie wiedzieć co czytać!
http://zkulturybezcenzury.blogspot.com/
Dołączył/a: 06 Sie 2013 Posty: 64 Miasto: Barlinek
Wysłany:
2013-08-10, 08:57
O taak, w pełni się zgadzam. Chocciaż ja akurat jestem zwolennikiem FIF (może najwyższy czas aby PES wykupił licencję na m.in. Ligę angielską?!), a jeszcze teraz gdy jej "twarzą" jest Messi to już w ogóle .
______________________________________________________ Nie wchodź! Możesz doznać szoku! Wpaść w zakłopotanie i nie wiedzieć co czytać!
http://zkulturybezcenzury.blogspot.com/
GTA to wg mnie najbardziej kompletne dzieło cyfrowej rozrywki.
Gram też w inne serie- FIFA, Mass Effect, Diablo, Dragon Age, wszystkie NFS-y chyba przerobiłem, no i ostatnio dopiero wciągnąłem się w COD i BF.
Jak dla mnie najlepsza jest seria Mass Effect - żadna gra nie wciągnęła mnie tak emocjonalnie jak ME.
Tak poza tym lubię czasem pograć w jakiś symulator - latania samolotem, jeżdzenia samochodem, albo prowadzenia życia (ach te simy!)
Z gier poza-komputerowych to Cashflow, Rummikub i Cluedo
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).