Głównie strategie a w szczególności ekonomiczne jak SimCity 4 + dodatek, Anno 1701 i The Settlers, a prócz tego także Age of Empires I, II i III + dodatki. A ostatnio moim faworytem jest gra taktyczna XCOM - Enemy Unknown. Po za tym oczywiście lubię gry fabularne...
Ja grywam w SIMS 3 - ale ciekawi mnie budowanie i urządzanie, Anno (wszystkie poza tym 2070) oraz Age of Empires. Lubię bardzo Stronghold, szczególnie krzyżowca.
______________________________________________________ Student. Pasjonat muzyki. Prawie lekarz. Bloger.
Zapraszam do mnie: http://www.thinkhealthypz.blogspot.com/
Imię: Krzysztof Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 13 Lut 2015 Posty: 87 Miasto: Polska
Wysłany:
2015-04-08, 12:47
Pierwsza gra, która tak naprawdę mnie wciągnęła, to Age of Empires 3, potem było Gta San Andreas a teraz w wolnym czasie lubię pograć w fifę i tylko przy niej pozostaje.
, Anno (wszystkie poza tym 2070) oraz Age of Empires. Lubię bardzo Stronghold, szczególnie krzyżowca.
Oj tak zdecydowanie Twierdza Krzyżowiec i AoE II \m/ Szczególnie, że ostatnio wydano fanowski dodatek do AoE II w którym można grac m.in Słowianami i Włochami. A w tym roku ma dojść jeszcze kolejny.
Z pozostałych ulubionych gier to wszelakiej maści RPG, szczególnie seria Gothic, Wiedźmin, strategie Warcraft III z dodatkiem, Starcraft, Cywilizacja, Spellforce i Heroes III. To tak z tych najważniejszych bo będąc graczem mam jeszcze wiele innych ulubionych i cenionych gier, ale nie starczyłoby czasu by je wszystkie opisać tutaj. Co innego na blogu
Moja ulubiona gra to seria Mass Effect. Wielbię maksymalnie, nawet mimo zakończenia mimo, że nie przepadam za akcją umiejscowioną w kosmosie to ME wciągnął mnie do tego stopnia, że miałam deprechę po drugiej części, kiedy nie wszyscy z mojej ekipy przeżyli
Poza tym seria Dragon Age też mi się podoba (poza nieszczęsną dwójką), a dawniej bardzo chętnie grywałam w Gothic. Ze strategii to Cywilizacja jest moją najulubieńszą, ponadto SimCity.
Lubię też bardzo przygodówki i tutaj na piedestale stoi od lat Syberia. Piękna, klimatyczna, niełatwa i ze świetną fabułą!
Seamus12 Blogger.Klub
Imię: Jacek
Dołączył/a: 17 Maj 2015 Posty: 4
Wysłany:
2015-05-18, 17:54
Ostatnio najwięcej czasu zabiera mi Football Manager 2015, a także Dota 2, co do której w życiu bym nie przypuszczał, że tak bardzo trafi w moje gusta.
Patt [Usunięty]
Wysłany:
2015-05-24, 11:29
Najlepsza gra to bez wątpienia cała seria Football Manager. Ciężko zliczyć ile czasu przeznaczyłem w życiu na tę grę :P
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).