hehe wierzysz htsz , że ktoś czyta ten twoj regulamin? szczeże wątpie .
Ja sama go nie czytalam bo znam normy zachowań itd a poza tym mi sie nie chciało.
Tak samo ktoś kto szybko potrzebuje pomocy raczej nie czyta najpierw regulaminu , potem opisu działu , tylko wali gdzie popadnie bo chce szybko rozwiązać problem .
Ok co do tematów z problemami to jasne , przyznaje ci racje , że offtop jest tam zbędny.
Ja raczej miałam na mysli wlasnie luźne tematy
hehe wierzysz htsz , że ktoś czyta ten twoj regulamin? szczeże wątpie .
nieznajomosc prawa polskiego nie zwalnia z odpowiedzialności za jego nieprzestrzeganie tak samo jest z wszelkimi regulaminami
Cytat
Tak samo ktoś kto szybko potrzebuje pomocy raczej nie czyta najpierw regulaminu , potem opisu działu , tylko wali gdzie popadnie bo chce szybko rozwiązać problem .
jakie pytanie zada taka odpowiedz uzyska ^^ kto lepiej na tym wyjdzie ?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-05-28, 20:31
ale z ciebie mlotek pisalam o nowej kategori forum i teraz Htsz pewnie tego nie przeczyta, bo nie dosc ze kiedy kliknie w ostatni post zobaczy twoja wypowiedz, to jeszcze na 2 stronie, wiec pewnie nie cofnie sie na 1 strone zeby zobaczyc przedostatni
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-05-28, 20:38
:> A co nie mozesz do niego zaGGadac? :> :> Troche dziwne sadzac po poziomie zazylosci
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2006-05-28, 21:53
Htsz napisał/a:
Frozen ci zazdrości
masz pomysly
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany:
2006-05-28, 21:59
Hehe, szowinistyczna matka herezji
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).