Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2012-11-24, 02:12 zamykanie, scalanie, modernizacja działów na forum
|
|
|
Forum jest ogromne i niektórych przerasta ogarnianie jego zakątków.
Postanowiłem powoli rozpocząć porządkowanie działów. W pierwszej kolejności odpadło forum Myspot, w którym od roku nie pojawiły się nowe wątki. Dział został skasowany a posty przeniesione do ogólnej pomocy blogowej i "o blogach".
Prawdopodobne scalenie czeka działy blog.pl o onetblogów, bo Onet chce połączyć te dwie usługi w jedną - zatem osobne działy nie będą nam potrzebne.
Nie za bardzo wiem co zrobić z działem korepetycji, bo przydaje się czasem na studentów z ankietami, po lekcji już tutaj nikt nie przychodzi (chyba, że blogowe)
Podobnie jest z "szukam piosenki" - nie powstają tam nowe tematy zatem dział przestaje istnieć a wątki z niego wylądują w "Muzyka".
Dział o zarabianiu jest problematyczny, bo czepia się go Google Adsense (niektórych tematów) - będę tam musiał posprzątać i przemyśleć sprawy rozmów o zarabianiu np. na blogach.
Dział konkursów chciałbym ożywić za pomocą"konkursów na blogach i rozdań" - czyli dać możliwość reklamowania swoich konkursów na określonych zasadach - jak tylko zacznę o tym myśleć na poważnie założę temat i podyskutujemy jak to zrealizować z głową.
Jakieś propozycje od Was? Działy do wywalenia? przemianowania? rozszerzenie tematyki?
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|