Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Teraz mam tą skórkę "Słodycze" czyli w angielskiej wersji to pewnie jest coś w stylu "Candies" . Słooooooodkie .
Htsz napisał/a:
jak wam się podoba taki pomysł i jego wykonanie?
Mi się taki pomysł bardzo podoba bo ogólnie lubię zmieniać wygląd czegoś. Wykonanie też całkiem w porządku aczkolwiek mogłoby być więcej skinów albo żeby była możliwość stworzenia własnego. To znaczy jeśli o to chodzi to zapewne jest taka możliwość ale nie ogólnie znana .
Htsz napisał/a:
Zbędny gadżet czy przydatny?
Zbędny czy przydatny? W sumie to niewadzący . To trochę podobnie jak z tymi motywami na iGoogle (nawet są podobne do siebie), sprawiają, że się miło patrzy . I taki pewnie był cel tego projektu.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
wydaje mi się, że theme nie posiadają jeszcze konta tworzone za pomocą google apps a takie posiadają firmy, w sensie tworzą wewnętrzne poczty na silnikach google sam się nad taką zastanawiałem dla blogowicza
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).