Gmail wprowadziło mozliwość zmiany skórki swojej poczty @gmail.com
po zalogowaniu widoczne jest nad oknem z listami menu, po kliknięciu na link przenosi nas do odpowiedniej zakładki. Jeżeli ktoś tego nie widzi, opcje zmiany wyglądu poczty znajdują się w:
Kod
Ustawienia -> Kompozycje
do wyboru mamy dość dużo różnych szablonów. Mi najbardziej do gustu przypadł motyw Ninja W wielu z nich określając swoją lokalizację można sprawić, iż wygląd strony będzie zmienny wraz z pogodą - tak jak to było do tej pory na iGoogle
jak wam się podoba taki pomysł i jego wykonanie ?
Zbędny gadżet czy przydatny ?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-11-20, 19:10
Htsz, szukałam nawet ostatnio styli do gmaila, ale to było chyba ponad moje możliwości tamtego dnia.
wtyczkę zaraz obczaję i kto wie, może coś z tego zrobię
edit:
oho, właśnie mi się te kompozycje pojawiły na poczcie
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).