ah dzieci dzieci , moje drogie dzieci , powinnyscie zyc w milosci i jednosci , a nie ''chujow*c'' i ''kurwow*c'' sie nawzajem.
A jest ktos chetny pogadac ze mna na gg?
Szkoda... jakis czas temu wywalilem archiwum , niektore rozmowy , trwaly tak dlugo , ze az strach , on(a) cze i ja swoje powitanie i tu nagle jestem zablokowany
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Ja też się ciesze Edytko, że umieściłaś ten dialog, a poza tym nie zablokowałem cię.
[ Dodano: 25-04-2008, 16:12 ]
Cashee napisał/a:
Zablokował mnie
Chyba masz halucynancje.
[ Dodano: 25-04-2008, 16:46 ]
Zzielona napisał/a:
Cashee, czyżby wygasła miłość z Tobiaszem?
To był żart. Tak naprawdę zaklikałem do niej, bo mi się w wakacje nudziło, ponieważ większość osób powyjeżdżała na wczasy. Nie czuję się nieakceptowany. Ona latała po zdrapki specjalnie, żeby ze mną rozmawiać, a ja nic nie wydałem.
Znam EMO, którzy są akceptowani, a lubią tą subkulturę i nie powinno ich się poniżać.
Zastanawia mnie, czy Edyta nie ma patologii w domu. Widać, że to jest jakaś pokrzywdzona dziewczynka, która była biczowana przez starych i szuka miejsca, gdzie może się wyżyć.
Dziękuję Edytko, że wydawałaś kasę, po to, żeby ze mną rozmawiać. Choć nie wiem skąd miałaś kasę (chyba ukradłaś) skoro masz ojca, który zarabia na butelkach/słoikach (przynajmiej mi tak mówiłaś).
Ostatnio zmieniony przez Tobiasz 2008-04-25, 16:12, w całości zmieniany 2 razy
Latała i śmiała, bo jej się też nudziło, Tobiaszu. Tak, tak, kłótnia małżeńska m@tarci, że tak powiem w tym roku Tobiasz nie zabierze mnie na wakacje i nie będę się opalała przed żółtym słoneczkiem na gg, bo nie będzie za mnie bulił
Zablokowałeś mnie, a potem odblokowałeś
Ta, zaklikał... "zrób mi szablonik"
Dobra, "the end". Dalej wrzucajcie rozmowy
heloł, tobiasz, może wrzuć coś? :> Że jaka to ja jestem "poważna" jak z tobą gadam
Mówiłam kiedyś, że w erze na wakacjach podwajają doładowania? Można dzwonić do koleżanek i do "innych" kiedy się chce
Cytat
Tobiasz napisał/a:
Nie czuję się nieakceptowany.
EMO
- tak, tak - ave satan, żyletka i alesana rulezzzz!
No i mi zrobiłaś. xD
Specjalnie szukałem takiej osoby.
Śmiech to zdrowie! xD
[ Dodano: 25-04-2008, 17:19 ]
Cashee napisał/a:
Latała i śmiała, bo jej się też nudziło, Tobiaszu. Tak, tak, kłótnia małżeńska m@tarci, że tak powiem w tym roku Tobiasz nie zabierze mnie na wakacje i nie będę się opalała przed żółtym słoneczkiem na gg, bo nie będzie za mnie bulił
Ja tak samo. Choć to ja pierwszy zaczęłem.
Kłótnia małżeńska - ROTFL
A po co miałbym bulić na taką osobę? Lubię wykorzystywać niektóre osoby.
Ostatnio zmieniony przez Tobiasz 2008-04-25, 16:21, w całości zmieniany 1 raz
Oj nie ladnie , ale sie wykorzystujecie , trzeba zawolac jakiegos doroslego , by was przez kolano przelozyl , ale tylko was , bo ja grzeczny
Ale jak by nie patrzec , oboje jestescie fanatykami saske-kun
Mam pomysl , moze w te wakacje razem wybierzemy sie i bedziemy sie wszyscy razem opalac? bedziecie mogli nawet pozabijac sie.
Czy to nie brzmi pieknie?
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Mam pomysl , moze w te wakacje razem wybierzemy sie i bedziemy sie wszyscy razem opalac? bedziecie mogli nawet pozabijac sie.
Chyba prCzy to nie brzmi pieknie?
Świetna sugestia, ale wątpie, żeby Edyta przeżyła. xD
Jak na razie to możemy poopalać się przy słoneczku gadu-gadu. xD
Ostatnio zmieniony przez Tobiasz 2008-04-25, 16:24, w całości zmieniany 1 raz
Tobiasz 17:16:13
dziekuje edytko, że umieściłaś dialog
Tobiasz 17:16:26
nawet nie wiesz jak jestem tobie wdzięczny
Cashee 17:16:28
a proszę bardzo :D
Cashee 17:16:30
było miło
Tobiasz 17:16:41
co się mówi?
Cashee 17:16:46
ja też, i mówiłam, że Katarzyna z tobą gadałam?
Cashee 17:16:54
gadała*
Cashee 17:17:06
a jak chciałyśmy dzwonić na skype to nie, nie
Cashee 17:17:16
a, dziękuję :3
Tobiasz 17:17:16
będę zdrowszy
Cashee 17:17:33
nie da się już ^___^'
Tobiasz 17:17:36
ja ci tak podziękowałem, a ciebie nawet kultury nie nauczyli xD
Tobiasz 17:17:48
śmiech to zdrowie - dla niekumatej
Cashee 17:18:19
ale nic na siłę - dla niekumatego (O!)
Cashee 17:18:31
masz (u)śmiech ^^'
Tobiasz 17:18:39
nie musisz sie powtarzac, bo to żałosne
Cashee 17:18:45
tobiasz 17:17:54
ja ci tak podziękowałem, a ciebie nawet kultury nie nauczyli xD - ej, dlaczemóż?
Tobiasz 17:19:09
nie bede sie powtarzac.
Cashee 17:19:11
ej, żałosne jest to, że od połowy roku piszesz pierdoły, a ja muszę na to patrzeć. Chociaż nie muszę, ale patrzę
Cashee 17:19:31
łaski bez xd
Tobiasz 17:19:33
no i fajnie xD
Tobiasz 17:19:40
zaje***cie!
Cashee 17:19:50
U rulezzzzz!
Cashee 17:20:46
o 16:48] m@tarci: Bedziecie sie klocic? czy po prostu rozwod?
e &Cashee: kto? - eee?
Tobiasz 17:21:11
hahahahahahahhahahahahhaha <ROTFL>
Tobiasz 17:21:15
<rotfl2>
Tobiasz 17:21:22
rolling on the floor
Kolejny dialog. xD
[ Dodano: 25-04-2008, 17:28 ]
Przynajmiej jestem w stanie samodzielnie coś wymyślić, a nie jak ty musisz używać koleżanek. Najwidoczniej już ci się pomysły kończą.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).