m@tarci
Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył/a: 16 Sty 2008 Posty: 1500
|
Wysłany:
2008-04-18, 20:32 no ludzie , co jest
|
|
|
Na gg siedza jacys uposledzeni ludzie.
Dzis odezwala sie do mnie dziewczyna , od razu chciala moje fotki , choc ponoc byla na mojejgeneracji , i nagadalm jej , to wyslalami swoje fotki , na pierwszej wygladala na 17+ a ma 14 z 94 roku jest , na drugiej z przed trzech lat i wygladala na 8 :?
Czesto do mnie jacys szarzy userzy z forow zagaduja , nawet nie znam ich nickow , sa dla mnie praktycznie niczym.
Dobra nie chce mi sie pisac , napiszen to co wyciagnalem zniej.
Kobieta lat 14 , ??.01.94 , pali papierosy , czasem alkohol jakis slabszy , obraca sie glownie w towarzystwie chlopakow z 1/2 LO.
Mama dentyskta z Walbrzycha(czy jak to sie pisze) a ogolnie mieszka we Wroclawiu , wywalili ja ze szkoly , bo sie nawalila w szatni , pali bo ja zocil chlopak , ma kompleksy , gada caly czas ze jest brzydka i na pewno oczekuje ze powiem ze jest ladna , ale tego nie powiedzialem mowi ze jej matka powiedziala ze nie zajdzie daleko czyli ale jak mowilam lubie jazde po bandzie upijam sie w wieku 14llat to jak bede miala 16 to zajde w ciaze bo czemu nie??? stara mi tak powiedziala.
Znudzilo mi sie gadanie(przeszedlem na ULTRAtyp niewidoczny) z nia i wyciaganie od niej cholernie zbednych info , ale mogl bym napisac jej zyciorys , przy czym ona moj nick z gg i wiek , ale nie dokladny.
Wiec nie wiem , czy jestem jakims sauper inteligentnym nadczlowiekiem(na pewno to nowy rodzaj czlowieka:P) czy ona jest jakas tepa , ale znala dobrza pisownie jezyka polskiego i niemieckiego(lol) chwile nawet pogadalem z nia po niemiecku i nie wydaje sie na taka lupia , ale okazalo ie ze ma wielkie kompleksy , sklonnosci samobojcze i niska samoocene , czyli nic nadzwyczajnego , zwykle polskie dziecko.
Ale z for naprwade przylazi kilka lajz w tygodniu i wyskakuje mi: udowodnij mi ze cos tam i cos tam , sieze glownie na forach o mangach i anime i nagle wyskakuje: nie mast racji , [...] jest silniejszy od [...] , jak by co tomi u dowodnij
Az sie plakac chce , ale nie moge ukrywac swojego numeru , bo duzo osob moze go zobaczyc i o to chodzi , ale by te osoby nie byly takie tepe i byly w jakis sposob wartosciowe.
Tera kilka pytanek...
Trafia sie wam czasem ktos taki natretny??
Jak tak , to skad , z jakies strony/bloga/forum czy po prostu zwykly przypadek??
[ Dodano: 18-04-2008, 21:36 ]
Najgorsze mam za soba , mialem trzy razy , ze jakies pedofilki mnie namawialy do spotkania i do seksu
Niby dwie nie powiedzialy ze sa pedofilkami , ale watpie by kobiety byly takie mile , by pojsc ze mna do lozka lub mnie namawiac do roznych zreczy i wysylac nudne imo materialy , kobieta se mysli ze jak wysle cos zboczonego ze soba , to sie spodoba
Co za glupe myslenie , az zalosne
Te wszystkie wymienione przyklady , to sa przyklady , na co sie dzieje na swiecie i w internecie , az strach sie bac , jacy ludzie sa glupi i bezmyslni.
|
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME |
|