Tobiasz , to jest moj topic i nie zdecydowalem o jego zamknieciu jak narazie , nie musicie tu pisac jak wam sie cos nie podoba , nikt was nie zmusza do tego.
To wy robicie flame i odstawiacie nie wiadomo co i to nie jest wina tematu , moze odstawiacie tu przedstawienie , ale to nie jest bynajmniej wina tmatyki.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
ta, wiesz, to co powiedziałeś było nudne. To nie są prowokacje, dziecko drogie. Chcesz być fajny, prawda ?
Nie muszę się przed nikim popisywać, ale robisz dokładnie to co ja. Jak ja powiem "jesteś głupia", to ty zaraz odpowiedz "nie, to ty jesteś głupi". Nic nie umiesz wymyśleć, tylko powtarzać się nauczyłaś.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-04-26, 12:06
Schodzicie z tematu. Jeśli ktoś jeszcze pod moim postem napisze coś w związku z tą kłótnią (szczególnie Tobiasz i Cashee) to dostaje warna! Zrozumiano?
O boze, ludzie daja mi tyle zabawy i uciechy, nawet dobzi znajomi, chyba zaczne slac teksty na basha.
Przed chwila kolezanka siory napisala jjem ciasto z nasieniem, myslalem ze padne
Ostatnio kolega pytal sie mnie co to za firma IHS, bo zauwazyl w kosciele na kielichach z hostia, myslalem ze jestem jednam czlowiekiem ktory potrafi jeszcze myslec.
Albo kiedys goscio sie pyta czy zagrac w Halo, powiedzialem ze nie wiem i zapytalem dlaczego, on powiedzial ze wtedy by go nie bylo z kilka dni na kanale i nagle wszyscy zaczeli pisac by zagral, chyba go lubili, przynamniej mi sie tak zdaje, bo przeciaz byli dla niego mili i dobrze mu radzili jak jacys przyjaciele, no nie?
[ Dodano: 30-04-2008, 22:08 ]
Co do nasienia... to byle na tyle mily by jej nie poprawiac i dalej konsumuje ciasto z nasieniem
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).