miglu149, na stronie szablonów inventive licznik online wskazuje mi zawsze "Osób on-line: 43" (i okolice) a dziennie jest tam około 70-100 osób, jak widzisz jest on nieadekwatny do rzeczywistości
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-06-25, 19:31
miglu149 napisał/a:
Cytat
proszę mnie za to nie bić
My lubimy spamować!
W tym momencie nie miałem na myśli spamowania, gdyby tak rzeczywiście było mielibyście czerwone paseczki
Cytat
Skoro Ty nie wchodzisz, ja nie wchodzę, Krzysiek (chyba ) nie wchodzi to znaczy, że Ci niektórzy to raczej garstka osób, niż duża ilość.
Np. bLoGi, stronki z sweet dodatkami, niektóre strony mają również specyficzny krąg osób odwiedzających np. to forum było tutaj jednego dnia 10 osób, następnego 20 i mam myśleć, że jest najpopularniejsze w sieci?
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-06-25, 19:35
Cytat
miglu149, na stronie szablonów inventive licznik online wskazuje mi zawsze Osób on-line: 43 (i okolice) a dziennie jest tam około 70-100 osób, jak widzisz jest on nieadekwatny do rzeczywistości
A na jednym blogu jest 2150 - wczoraj, 1550 - dzisiaj i 20 - online.
Na innym 7200 - wczoraj, 5750 - dzisiaj i 30 - online.
Możemy tak wymieniać, ale to do niczego nie prowadzi. Na początku powiedziałem, że dla mnie to jest jakiś wyznacznik, czy blog jest wart uwagi, czy nie (oczywiście poza najważniejszą treścią) i tego się trzymam .
Cytat
np. to forum było tutaj jednego dnia 10 osób, następnego 20 i mam myśleć, że jest najpopularniejsze w sieci?
Ja na strony z bzdurami raczej nie wchodzę bo mam stały kurs:
Nasza-klasa, Interia, Forum Blogowicz, PurePC, Kurnik czasami się trafia inne strony ale rzadko, a na liczniki to ja nie patrzę nawet
______________________________________________________ "...Fałszywi przyjaciele są i byli i zawsze będą żyli lecz nigdy w zgodzie ze mną..."
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-29, 22:24
Ja używałam liczników jak prowadziłam różowe blogi, z didlami i dollsami . To było kupę lat temu . Wtedy licznik był ozdobą a nie praktycznym narzędziem .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).