Nie załatwię, bo oni nie sprzedają kont. Mają serwer tylko i wyłącznie dla siebie. Ja ich nie znam, kumpel załatwiał.
Jeden szkopuł jest .... nie mogę się dostać do bazy, także mogę dysponować tylko nieograniczonym miejscem i transferem.
Nie załatwię, bo oni nie sprzedają kont. Mają serwer tylko i wyłącznie dla siebie. Ja ich nie znam, kumpel załatwiał.
Jeden szkopuł jest .... nie mogę się dostać do bazy, także mogę dysponować tylko nieograniczonym miejscem i transferem.
A teraz grzecznie powrócimy do tematu
Nie mo spoko... przecież żartowałem... mam własny serw (niestety płacę)
A wracając do tematu, szkoda ze google nie ma wyszukiwarki typu imp3rium (tylko skuteczniejszej)
buehehehs..
sposob stary jak swiat tylko ze w innym celu
jak sie potrzebuje np bazy danych czy ftp po cos na chwile to tym sposobem mozna znalezc pliki konfiguracyjne z danymi aby sie np do bazy komus podpiac
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-05-22, 07:37
no to znajdzcie mi piosenka przez google (znaczy dajcie link) bo szuakłem z 30 min i nie ma :p - We are the champions
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-22, 19:39
Karol napisał/a:
Sylwia, tak to ja już dawno zrobiłem... to jak taka jesteś madra, to powiedz w który kliknąć link, zeby ściągnąć? bo jakoś się nie udaje
heh no zastosuj sie do tego co pisal htsz , poprostu poszukaj. Ja juz ta metoda sciagnelam troche piosenek i tylko raz mialam problem z mało znaną .
Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-05-23, 14:28
szukałem tak i nie znalazłem tego co chciałem. a w emule wpisałbym i bym miał
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).