[ Komentarz dodany przez: Htsz: 17-10-2009, 22:53 ]
jezeli ta metoda zawodzi spróbuj wrzutube - wyszukiwarka mp3
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
poprostu szukasz niezabezpieczonych katalogów, się ludzie połapią jak im inni transfery pozjadają u nas nie da się zaglądnąc do katalogu nawet jak tam indexu nie ma
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Krystian [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-04, 14:00
No niestety teraz to plaga.. Wgraj sobie 1 MP3 na serw i jak sie ktos dowie... potem kazdy do każdego i 10 gb poleci ja nic
patryk0402 [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-04, 14:07
ciekawe
Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-05-04, 14:16
bardzo, fajne, przyda się gdy coś się stanie z eMule
No niestety teraz to plaga.. Wgraj sobie 1 MP3 na serw i jak sie ktos dowie... potem kazdy do każdego i 10 gb poleci ja nic
Ja tam u siebie mam nieograniczony transfer
Karol napisał/a:
bardzo, fajne, przyda się gdy coś się stanie z eMule
emule i tak już zeszło na psy ... moim zdaniem to działa szybciej - poprostu szukasz i ściągasz bez kolejki.
Krystian napisał/a:
Ja tam nie używam p2p
Czemu? Ja np. używam torrenta i emule do ściągania całych albumów i filmów.
Tak w ogóle to dzięki Frozen. Ściągnęłam sobie tym sposobem sporo muzy za która płaci się sporo kasy, a ciężko dostać cokolwiek z tego za darmo w necie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).