Victoria88 [Usunięty]
|
Wysłany:
2012-01-01, 16:03 [Muzyka] Grooveshark
|
|
|
Grooveshark jest międzynarodową wyszukiwarką muzyki. Ma także możliwość przesyłania i odsłuchiwania jej. Opcja płatna zapewnia dodatkowe funkcje i usuwa reklamy z interfejsu użytkownika. Serwis umożliwia tworzenie katalogów, dodawanie piosenek do "Ulubionych", Słuchanie radia (wiele stacji z różnymi gatunkami muzyki), komunikację ze znajomymi, przeglądanie czego słuchają inni w danej chwili. Znajdując ulubionego artystę zobaczymy także jego: "Popularne piosenki", "Popularne albumy" "Podobne zespoły" a także "Wydarzenia" no i oczywiście fanów . Dobry serwis nie tylko dla osób słuchających muzyki, ale także dla jej twórców.
**Na serwis natknęłam się już jakiś czas temu szukając alternatywy dla last.fm, które nie spełniało do końca moich oczekiwań (nie mogłam odtwarzać wszystkich ulubionych piosenek w całości, a to był mój priorytet). Od tamtego czasu serwis bardzo się rozwinął i posiada coraz więcej podobnych opcji, które można znaleźć w last fm (co uznaję za duży plus). Serwis ma już 35,000,000 zarejestrowanych użytkowników.
|
|