Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-19, 02:04
no nie wiem... legalne mp3 to tylko te ktore artysta dobrowolnie udostepnia na swojej stronie i pozwala je stamtad sciagnac.
Mam calkiem niezla kolekcje 'lewych' utworow. I nie czuje sie z tego powodu zle, chyba ze wszczyna sie dyskusja tego typu i sumienie zaczyna dawac we znaki.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
U mnie stoi półtorametrowy stojak z płytami w pokoju, a w nim chyba z cztery legalne płytki ;P
Swoja drogą stojak tyczy się przede wszystkim filmów, a co do muzyki na kompie to jestem prawie czysta. Miesiąc temu przypadkowo przy formacie usunęłam całe 40 giga mp3 i teledysków ^^'
ja kupuje płyte oryginalna po glebokim zastanowieniu sie i wogule po kilkakrotnym przesluchaniu jej na kompie. 60zł-70 w tych cenach mniej wiecej wachaja sie plyty zespolow ktore slucham ;P tyle kieszonkowego nie dostaje wiec ;P?
jak tutaj jest bunt na pojedyncze empetrzy to wejdzcie sobie na forum greenday.art.pl w dzial download
Mowisz ze mialas 40GB ? heh... 10 plyt dvd. Nie, nie chcialoby mi sie
Narazie mam ściągniętą jedną płytę, więc moge regularnie znów zacząć wypalać
Mój facet zapisuje sobie zawsze ... tylko mi się oczywiście musiało to przydarzyć
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-19, 22:08
No ale teraz juz bedzie ok
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-20, 08:20
Najnowsza płyta kazika kosztowała 20 zł , to nie fortuna i mysle ze kazdy artysta tak powinien robić wtedy wiecej osob by kupowało mam sporo oryginalnych , czasem sama cos kupilam ale wiekszosć to prezenty
Co do Forsaken jeszcze - georgiana mialam tak samo , obejrzalam słuchalam prawie na okrągło i teraz tylko sporadycznie
Ja odkąd skończyłam 12 lat, uwielbiałam słuchać Tomka Lipnickiego i jego zespołu Illusion. Coprawda zespół dawno się rozleciał i Tomek gra teraz w Lipali, ale niedawno zroblili reedycję starych płyt i mozna było je nabyć za trochę tańszą cenę. Kupiłam z sentymentu trzy i jeśli uda mi sie jeszcze to nabędę pozostałe trzy.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).