Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-18, 16:16
Po obejrzeniu krolowej mialam schize z ta piosenka paktycznie tylko 'forsaken' walkowalam, przez co teraz mi sie przezarlo i raczej nie slucham Ale faktycznie caly soundtrack byl dobry. Bylo tam nawet kilka piosenek Deftonsow... ogolnie rzecz biorac bardzo fajna klimatyczna muzyka
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-03-18, 17:57
lol, ja nie mam wcale oryginalnych. Same mp3 i przegrywane*
* oczywiscie, zartuje... Mam tylko legalna muzyke :>
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
mur [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-18, 18:01
a u mnie leci TWINS-bum szaka laka
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-18, 18:45
Jak to: nielegalne :} mp3ke można mieć na dysku legalnie przez 24 h (chyba:p) :}} A poza tym dzielenie się w celach niekomercyjnych nie jest zabronione ;d
Indy [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-18, 19:44
A Chuck Norris może mieć bez ograniczeń... legalnie...
A ja to powinienem na krześle elektrycznym skończyć już
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-18, 19:54
Ja też, ale cśśśś ;d <--- to Wam się tylko wydaje, tu nie ma żadnego postu
Sould [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-18, 20:19
W posiadaniu plików mp3 na dysku nie ma nic złego, pod warunkiem, że się ich nie udostępnia za opłatą.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).