Hej mam dowas pytanie wiem że jestem tu nowym użytkownikiem i niepowinam prosić o pomoc ale czy ktos z was pomorze4 mi wytłumaczyć jak sie robia galerie zdjeć prosze
______________________________________________________ ____________________
I’m happy and I can thank myself
If it were up to you I’d be in my bed crying
But I’m happy and I know that makes you sad
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
a ha oki dziekuje:* mam już galerie http://www.hilary3.yoyo.pl jeszcze zabardzo nieumiem sie obsługiwać ale mam nadzieje że sie naucze ;P
mam jeszcze pyt czy stonki bądź też galerie na yoyo są darmowe?
mam jeszcze jedno pyt jak zrobic takie zd jak na góże galeri takie jak te http://1.1.1.4/bmi/www.hd...e/img/main1.png w tej galeri www.hduffworld.com/gallery ?przepraszam was że zanudzam was ciągłymi pytaniami:)
Tak,konta na yoyo są darmowe/a strony i galerie tymbardziej bo sama je musisz wgrać
A jezeli chodzi co o ten naglowek w galerii to wchodzac przez FTP na serwer swojej galerii masz taki katalog Templates i tam znajdują się różne skórki,otwierasz jedną "Classic" i masz w niej logo Coppermine o nazwie site_logo,i zamiast tego mozesz dodac swoje o takiej samej nazwie
**swoją droga to ta twoja galeria nie jest Coppermine,inny skrypt wybralas
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).