niestety ziomalinka nie potrafi napisać chyba tego tak żeby każdy wiedział co to za nagłowki jej chodzi o obrazek taki jak ma np. na blogu http://94natalka.blog.onet.pl/ ten z fioletowym tłem
otóż takie coś w tym rodzaju można wykonać np. w darmowym gimpie, ale my już kilka razy pisaliśmy o programach do robienia szablonów, tylko jak zwykle nikt nie poszuka zanim zada pytanie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2006-08-12, 16:28
naporzykład gimp polski i lepszy od fotoszopa www.gimp.org
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
DaNoN [Usunięty]
Wysłany:
2006-08-12, 19:56
To ma być darmowy program?
[ Dodano: 12-08-2006, 21:14 ]
Photoshop jest komercyjnym programem i jego możliwości nie ma po co porównywać z darmowym programem (np. GIMP). To są dwa różne światy.
[OT]Ja z racji, że szanuję prawa autorskie mam orgyginalnego Photoshopa, fakt, że odkupionego od kolegi, ale zawsze[/OT]
I muze sciagnieta usuwasz po 24 godzinach ;p // artur
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-08-12, 22:28
Gimp jak dla początkujacyh to świat i ludzie
Scherzo [Usunięty]
Wysłany:
2006-08-13, 14:26
Adobe Photoshop to profesjonalny edytor grafiki. gimp pozwala uzyskać naprawdę spoko efekty, jednak nigdy jemu nie dorówna. mój pierwszy raz z PS: Yyyyy chyba nie rozumiem:D i potem znalzłem gimpa2, od tamtej pory naprawdę zainteresowałem się grafiką, nawet ja potrafię go obługiwać polecam go początkującym i troszkę zaawansowanym
Ostatnio zmieniony przez Scherzo 2006-08-13, 14:45, w całości zmieniany 1 raz
dux [Usunięty]
Wysłany:
2006-08-13, 14:44
Gimp jest najlepszym DARMOWYM edytorem grafiki. PS ma unikalne algorytmy ktorych gimp miec nie moze...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).