Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-24, 20:00
Cytat
podoba mi się również japoński
jak słyszę o japońskim to mi się coś w środku przekręca. bo to takie 'popularne'.
uprzedziłam się do japońskiego i nie mam zamiaru się nim kiedykolwiek zainteresować.
Natomiast hiszpański - to jest inna bajka kocham hiszpański
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
uprzedziłam się do japońskiego i nie mam zamiaru się nim kiedykolwiek zainteresować.
dlaczegóż to ?
Felixiss napisał/a:
Natomiast hiszpański - to jest inna bajka kocham hiszpański
weź ty mi idź z hiszpańskim ...
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-24, 20:36
Hotaru napisał/a:
Felixiss napisał/a
dlaczegóż to ?
bo to jest takie popularne, bo wszyscy się interesują japonią i mangą, bo nie lubię tego typu mód.. nie potrafię tego racjonalnie uzasadnić, nie lubię i już. Z tego wszystkiego przepadam jedynie za mangowymi - ^^ i -_-
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Powodu do zachwytu może i niema, ale ja jestem z siebie dumny w porównaniu z poprzednimi latami. Bo ambicje, a chęci w samym chodzeniu do szkoły to u mnie dwie rożne rzeczy
______________________________________________________ "...Fałszywi przyjaciele są i byli i zawsze będą żyli lecz nigdy w zgodzie ze mną..."
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-06-30, 08:45
Też prawie miałem, bo z ocen mi wychodziło 3, ale jakieś tam dodatkowe zajęcia, zawody i na czwórkę się uzbierało .
Ewa Blogowicz.Friend
Wysłany:
2009-06-30, 11:25
Ja też go nienawidzę, a mam 5 (kocham pana L., który wszystkim postawił 5)
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).