Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-16, 13:55
Egzamin gimnazjalnym to tak naprawdę test na inteligencję .
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-06-16, 13:58
Felixiss napisał/a:
miglu149, jak robisz ściągę to też się uczysz
Wiem. Robię coś podobnego do ściągi. Wypisuje sobie najważniejsze rzeczy na kartki, a potem się z tego uczę . Tyle, że tych kartek nie mam potem pod ławką.
Wypisuje sobie najważniejsze rzeczy na kartki, a potem się z tego uczę . Tyle, że tych kartek nie mam potem pod ławką.
nie pod ławką... pod krzesłem
[ Dodano: 16-06-2009, 15:03 ]
Krzysiek napisał/a:
czy nie zaczyna się mały offtopic?
malutki
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-06-16, 14:04
Mój kolega zawsze ma po tyłkiem. Siadza na kartce po prostu.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-16, 14:10
ja na historii, to po prostu na ręce sobie daty zapisuję ;P czego jak czego, ale dat z historii to spamiętać nie jestem w stanie.
na fizyce raz w chwili grozy (ewa, a co ty tam masz?) wsadziłam sobie ściągę do stanika ^^
Krzysiek napisał/a:
czy nie zaczyna się mały offtopic?
nie bardzo: szkoła-oceny-techniki zdobywania ocen
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
u mnie w klasie kumpela wsadziła sobie sciage do majtek
gorzej jakby okresu dostała, wtedy nici ze ściągania
ja swój rok szkolny zakończyłem jakoś w styczniu. Zrobiłem sobie szkołę policealną tak żeby na jakimś papierku potwierdzić, że to co umiem jest prawdą
oceny na świadectwie ukończenia:
systemy operacyjne i sieci komputerowe: 4
oprogramowanie biurowe: 4
programowanie strukturalne i obiektowe: 4
urządzenia techniki komputerowej: 4
multimedia i grafika komputerowa: 5
język angielski zawodowy: 5
zajęcia specjalizacyjne: 4 (czyli systemy i sieci komputerowe)
praktyka zawodowa: 5
przedsiębiorczość: zwolniony (miałem w LO)
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).