Nie uczyłam się za bardzo w tym roku, w przyszłym będzie gorzej
tzn. średnia 5,0 ?
Nie wiem. xD Po prostu w przyszłym roku będę wszystko olewała. Bardziej niż teraz... xD Jedynki za brak pracy domowej, itp. xD Bo za cholerę nie potrafię nie słuchać na lekcji, choćbym nie wiem jak się starała. A przez to dobrze idą mi sprawdziany. I chociaż nie chcę, to nie potrafię specjalnie oddawać pustych kartek.
TI kojarzy mi się z Technologią Informatyczną... Czy jakoś tak.
Bo za cholerę nie potrafię nie słuchać na lekcji, choćbym nie wiem jak się starała.
chciałabym tak mieć na historii... Wystarczy, że pani zaczyna mówić, to muszę sobie podtrzymywać powieki...
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-18, 12:06
Cytat
chciałabym tak mieć na historii... Wystarczy, że pani zaczyna mówić, to muszę sobie podtrzymywać powieki...
ja też. jeszcze gorzej jest na matmie, po prostu mózg mi się wyłącza i muszę się zająć czymś innym, by go włączyć.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Martyna Pomogła: 1 raz Wiek: 34 Dołączyła: 10 Maj 2009 Posty: 54
Wysłany:
2009-06-18, 12:28
Inez napisał/a:
W ogóle... Ma ktoś czerwony pasek (oczywiście na świadectwie ) w tym roku?
Haha, ja miałam . Pierwszy raz w liceum ^^.
Bo kiedyś to był mój punkt honoru, żeby mieć prasek na świadectwie, takim byłam głupim kujonkiem . W podstawówce ze wszystkiego miałam 5, tylko z wf 4 i zawsze musiałam żebrać o wyższą ocenę . Jestem sportowym beztalenciem.
Na szczęście teraz wystarczało zawsze chodzić na lekcje i mieć strój, wtedy nauczyciel udawał, że nie widzi jak kaleczę wszystkie ćwiczenia.
Ed: Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę:
j. pol. 5
j. ang. 4
j. franc. 5
j. łac. 5
historia 5
wos 4
wok 6
matma 5
fizyka 5
chemia 4
biologia 4
geografia 4
przedsiębiorczość 5
ti 5
wf 5
po 5
aaa, i religia 5
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).