Ja książki z drugiej i trzeciej gimnazjum sprzedałam ledwo co... marudzili w skupach książek, że takich już nie potrzebują.
______________________________________________________ Miłość wchodzi mężczyźnie przez oczy a kobiecie przez uszy.
Ludwika Godlewska
TheAhyy
Wysłany:
2009-08-29, 10:37
Tak, żebyś wiedział tanio nie sprzedam. Wiecie ile mam płyt [?] Naliczyłam siedem.
Niemiecki - 3, i po jednej mają angielski, geografia, fizyka, biologia.
Mi do szczęścia płyty nie są potrzebne, robią to żeby zarobić jak najwięcej
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-08-29, 13:54
Ja po prostu miałem do podręczników dołączone, ale ich nigdy nie przeglądałem.
TheAhyy
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-08-29, 15:00
Htsz napisał/a:
a jak się ma koszt nowych płyt do używanych ?
Chyba nowych podręczników z CD, a używanych podręczników z CD (lub bez).
Np. Nowe Vademecum z polskiego (operon) + CD kosztuje coś koło 45zł, używane z CD kupiłem za 22zł xD
Co na nich jest?
Np. z chemii (podręcznik) były filmiki z doświadczeniami jakieś dodatkowe objaśnienia do lekcji, zadań jest niewiele.
Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 156 Miasto: Zamość
Wysłany:
2009-08-29, 15:05
ja tam nie wiem po co płyty. kiedyś mieliśmy z niemiecko odsłuchać dialogi i zrobić pracę domową. odsłuchała jedna osoba, reszta przepisała i gites majonez xD
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 29-08-2009, 16:35 ]
fajnie, fajnie, tylko dobrze by było dowiedzieć się też o tym jak to u ciebie z opłatami za szkolne pomoce, bo o tym dyskutujemy
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).