Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-09-02, 18:50
W pierwszym dniu tylko zeszyty przyniosłem. Ale myślę, że ciężar będzie ten sam.
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-09-02, 18:51
ja tam mam lżejszy bo mam jeden zeszyt na dwa przedmioty i nie kupuje kilku (niby niezbędnych) książek
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2009-09-02, 19:04
Ja od polskiego mam tylko 5 zeszytów obowiązkowo każdy
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-09-02, 19:21
ja nie mam jeszcze połowy książek, więc nie narzekam (chwilowo) na ciężkość plecaka ;P
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
u nas geograficzka każe nam nosić podręcznik (gruby), zeszyt A4, ćwiczenia (co jej z nimi odbiło?!) i tablice geograficzne. a z matmy, to nie, nie wystarczy sam podręcznik. trzeba tachać jeszcze grubszy zbiór zadań
Pamiętam że mój zawsze ważył sporo, w szkołach powinno się używać laptopów i podręczników w wersji elektronicznej ale takie rzeczy tylko w pewnej sieci komorkowej
______________________________________________________ Trzeba się kształcić aby stać się zajmującym towarzyszem dla samego siebie ( Kotarbiński)
Wysłany:
2010-02-19, 15:12
Cytat
w szkołach powinno się używać laptopów i podręczników w wersji elektronicznej
moim zdaniem nie, bo społeczeństwo i tak jest wystarczająco głupie i z książkami. po za tym dzieciaki wystarczająco dużo czasu i tak spędzają z nosem w ekranie, a ślepe to wszystko jak Stępień.
no, ale świat idzie do przodu, a moja opinia w tym temacie jest dość zaściankowa, no ale.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-02-20, 19:55
Mój tegoroczny plecak waży stosunkowo mało. Zazwyczaj mam w nim tylko podręczniki do biologii lub chemii, zeszyty, notatki, kserówki.
Rododendron napisał/a:
moim zdaniem nie, bo społeczeństwo i tak jest wystarczająco głupie i z książkami. po za tym dzieciaki wystarczająco dużo czasu i tak spędzają z nosem w ekranie,
Zgadzam się i mam nadzieję, że jak moje dzieci będą chodzić do szkoły, to nadal będą się uczyć ze standardowych książek. A problem ciężkiego plecaka można bardzo łatwo rozwiązać montując w szkołach szafki dla uczniów.
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).