dzieki za odpowiedz ;-))0 ja tez słyszałm ten wiersz ale nie wiedziałam ,moze nie pamietałam kto go napisał.Widze ze moderator krzywo na nas patrzy.. amy tylko sobie pomagamy :-) przeciez widomo jak jest ciezko studentom z kaską to kazdy chce zgarnac to stypendium wiec sie posiłkuje pomoca na forum ;-)
[ Komentarz dodany przez: moron: 11-04-2007, 19:50 ]
mozesz zalozyc inny temat jak chcesz o poezji rozmawiac albo zarejestrowac si ena www.pisze-wiersze.pl/forum (moje malenstwo )
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
dzieki za odpowiedz ;-))0 ja tez słyszałm ten wiersz ale nie wiedziałam ,moze nie pamietałam kto go napisał.Widze ze moderator krzywo na nas patrzy.. amy tylko sobie pomagamy :-) przeciez widomo jak jest ciezko studentom z kaską to kazdy chce zgarnac to stypendium wiec sie posiłkuje pomoca na forum ;-)
[ Komentarz dodany przez: moron: 11-04-2007, 19:50 ]
mozesz zalozyc inny temat jak chcesz o poezji rozmawiac albo zarejestrowac si ena www.pisze-wiersze.pl/forum (moje malenstwo )
jasne ,jasne tylko ze ja wierszy nie pisze,a chciałam jedynie poprosić o pomoc a przy okazji zapodac info o fajnym konkursidle bo pewnie wielu studentów bedzie zainteresowanych...i jak widać sa ;-)
[ Komentarz dodany przez: moron: 12-04-2007, 12:12 ]
ale tamet jest o innym konkursie
chcesz dac info o nowym - mozesz zalozyc nowy temat
jesel [Usunięty]
Wysłany:
2007-04-12, 22:32
To trzeba zalatwic stempel, ofkoz legalnie A ja z ciekawosci chcialem sprwdzic czolowke konkursu i chyba w NEscafe nadal swieta, bo zdaje sie ze nie ma aktualizacji
he,tez zwróciłam uwage ze nie ma aktualizacji ale juz to zgłosiłam.troszke mnie denerwuje to ładowanie strony.myslałam ze mnie przejdzie ale jestem taaaka niecierpliwa
jesel [Usunięty]
Wysłany:
2007-04-15, 11:29
eee, przesadzasz Ja tam lubie te stronke i doceniam muzyczne walory takze W ogole to mam jeszcze takie pytanie, czy jest cos takiego jak Nescafe 3w1 strong ?
jest i to jeszcze jaka dobra.Jak gustujesz w mocnych kawkach to i ta polubisz.A czemu pytasz ???
IMG_3722.jpg
Plik ściągnięto 2140 raz(y) 19.13 KB
jesel [Usunięty]
Wysłany:
2007-04-16, 16:53
Bo ostatnio gdzies ktos wspominał o czyms takim, a ja nie slyszalem zupelnie o tym, teraz jestem boigatszy w nowe info i mysle, ze sprobuje moze, choc 2w1 jak dla mnie wymiata.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-04-16, 17:26
Ja szukam od dłuższego czasu tego Nescafe strong i nie moge znalezc w sklepach. Chociaz ostatnio rzadko pijam kawe, bo na drugim roku w tym samym okresie to mialam juz niedobor mikroelementow w organizmie - nie polecam, ma sie wtedy straszne skurcze miesni.
No ale teraz skoro koncze ten etap studiow to przydalaby sie jakas mocna kawa, a w sklepach są same te czarne 3 w 1 A takiej zwykłej kawy to nie lubię, potrzebna mi sama kofeina by moc normalnie zyc.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Ja szukam od dłuższego czasu tego Nescafe strong i nie moge znalezc w sklepach. Chociaz ostatnio rzadko pijam kawe, bo na drugim roku w tym samym okresie to mialam juz niedobor mikroelementow w organizmie - nie polecam, ma sie wtedy straszne skurcze miesni.
No ale teraz skoro koncze ten etap studiow to przydalaby sie jakas mocna kawa, a w sklepach są same te czarne 3 w 1 A takiej zwykłej kawy to nie lubię, potrzebna mi sama kofeina by moc normalnie zyc.
ja mogłabym Ci polecic na niedowbór magnezu np. Capuccino z magnezem ( jest taka wersja) ale skoro potrzebujesz duzej dawki kofeiny to mysle ze Nescafe strong 3w1 jest zarazem mocna ale i łagodna bo ma mleko.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).