Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2010-04-14, 17:51
Rododendron napisał/a:
Tak.
Chodzi mi o jakieś informacje typu, czy jest to fajna specjalizacja, przyszłościowa, co się potem robi, itd.
Wybacz... To brzmi masakrycznie . Chemia informatyczna . Mój facet studiował informatykę i opowiadał, że mieli przedmiot, który się nazywał chemia w informatyce. Na pierwsze zajęcia przyszedł gość, spojrzał na nich i stwierdził, że on w ogóle nie wie kto wymyślił taki przedmiot i nie ma pojęcia co ma z nimi robić, więc na chemii informatycznej mieli po prostu chemię fizyczną .
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2010-04-15, 20:27
Cytat
Inez z tym laboratorium masz rację Wiem, bo miałem ostatnio zajęcia na Politechnice Śląskiej.
Ja na przykład bardzo lubię laboratoria. Lubię, w sensie wykonawczym . Bo denerwuje mnie to, że praktycznie na każdej laborce jest jakieś koło czy inne badziewie ;P. Ale generalnie laborki same w sobie są super .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).