I tak się zdarza, poszłam na maturę bardzo wyluzowana, bo z tego co zdążyłam ogarnąć dzień przed, wcale mi nie była jakoś strasznie, strasznie potrzebna na studia.
gdzie się wybierasz?
[ Dodano: 18-05-2010, 21:16 ]
Krzysiek napisał/a:
Yzoja napisał/a:
u nas w szkole jedna dziewczyna ze stresu zemdlała i teraz będzie w czerwcu zdawać...
że też ja na chemii nie mogłem zemdleć jak pech, to pech.
to nie jest śmieszne. można trafić na jeszcze trudniejszy arkusz i ten drugi termin to w ogóle jest upierdliwy gdyż zbierają osoby z całego województwa, żeby pisały w jednym dniu w jednej szkole.
poprawisz za rok, jeśli faktycznie AŻ tak skopałeś.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Wysłany:
2010-05-18, 20:36
Yzoja napisał/a:
poprawisz za rok, jeśli faktycznie AŻ tak skopałeś.
A ja nie Mam to gdzieś. Pójdę na studia tam, gdzie mnie przyjmą. Nie musi być to prestiżowa uczelnia, jak w mordę strzelił. Zagraniczaków nic nie obchodzi, czy byłam na UW, PG, czy gdzieś (tak, tak, emigruję, zrobiłabym to teraz, ale nie znam języka)
A ja nie Mam to gdzieś. Pójdę na studia tam, gdzie mnie przyjmą. Nie musi być to prestiżowa uczelnia, jak w mordę strzelił. Zagraniczaków nic nie obchodzi, czy byłam na UW, PG, czy gdzieś (tak, tak, emigruję, zrobiłabym to teraz, ale nie znam języka)
Rododendron, no tak tak ;D
jak się dostaniesz na kierunek który chcesz to wszystko w porządku.
mnie to tam zlewa ta chemia, musiałabym ją napisać lepiej niż rozszerzoną matmę, żeby mi na nią spojrzeli, a na to nie mam szans.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).