Skądże znów ? Do kpienia z kogokolwiek mi daleko, po za tym to jest jako żart nie kpina, o czym świadczy emotka, ale jak tak to odebrałeś to przepraszam. Widać wszyscy są przewrażliwieni odnośnie mojej lekkiej szyderczości i nie wyczuwają kiedy żartuję a kiedy mówię poważnie ale trudno. Jeśli kogoś uraziłem, przepraszam.
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
Wysłany:
2010-05-28, 13:47
Krzysiek napisał/a:
Rododendron, masz wybrać sobie kierunek, uzupełnić dane personalne i płacić do określonego dnia pieniądze. Wyniki z matur uzupełnia się zawsze później.
Tak jak w pierwszym poście dot. tego problemu napisałam, że NIE MOGĘ wybrać sobie kierunku dopóki nie uzupełniłam danych personalnych, a z kolei ich NIE MOGĘ wypełnić, bo trzeba tam podać numer matury, gdzie wydana, A JEJ NIE MAM.
NIE MOGĘ wpłacić pieniędzy bez podania kierunków, więc koło się zamyka. Chyba do nich zadzwonię.
Soulo napisał/a:
Rododendron, zawsze możesz spytać przy rekrutacji w sekretariacie czy gdzieś jak to jest Tylko trzeba się lekko z domu ruszyć
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-05-28, 13:57
Rododendron, w takim razie, zobacz sobie do kiedy masz wpłacać pieniądze, po za tym wcześniej rejestrują się osoby z starymi maturami i te które już ją zdawały, a dopiero później my. Tak było przynajmniej w Krakowie na Jagiellońskim.
[ Dodano: 28-05-2010, 14:58 ]
Soulo napisał/a:
No to widzisz, sprawa się wyjaśniła Można przedzwonić Nie ma tego złego
Wysłany:
2010-05-28, 14:04
Krzysiek napisał/a:
Rododendron, w takim razie, zobacz sobie do kiedy masz wpłacać pieniądze
Do 4 czerwca.
Krzysiek napisał/a:
po za tym wcześniej rejestrują się osoby z starymi maturami i te które już ją zdawały, a dopiero później my. Tak było przynajmniej w Krakowie na Jagiellońskim.
na UŚu jest tak, że sobie mogę pominąć wykształcenie, potem wybieram kierunki, ustalają mi numer konta, wpłacam pieniądze i jak już są na UŚowskim koncie, to muszę zatwierdzić, że na pewno na te kierunki chcę wpłacić.
nigdzie indziej się nie rejestruję, więc nie mam pojęcia jak to wygląda.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
hehe, ja nie miałam takich problemów z rekrutacją Zebrałam papiery (mature, podanie, zdjęcia, kopię dowodu i zaświadczenie lekarskie), pojechałam do szkoły (WSPiRR), złożyłam dokumenty i jestem przyjęta:) Decydowała kolejność zgłoszeń:D
i od października zaczynam gospodarkę przestrzenną Świetna szkoła, z tego, co widzialam i czytałam
u mnie rekrutacja sprowadziła się do tego, aby w terminie dostarczyć świadectwa, wyniki matury, badania lekarskie, przede wszystkim zapłacić opłatę rekrutacyjną i wtedy się czekało, kto się dostał a kto nie. nie zapomnę nigdy tego stresu pod tablicą z dopiero co wywieszonymi listami przyjętych:D
______________________________________________________ Jest tylko jeden sposób nauki - poprzez działanie, więc wybierz korepetycje
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).