Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-10-20, 08:02
pudi91 napisał/a:
I LOVE Pani Kasiu
Ja też miałam genialną Panią Kasię od polskiego w gimnazjum. Wiele jej zawdzięczam
Nadine [Usunięty]
Wysłany:
2007-10-20, 20:18
Ja mam pamięć fotograficzną, do tego na trudnych lekcjach słucham na lekcji...Na innych to różnie bywa:P
emyla [Usunięty]
Wysłany:
2007-10-21, 05:27
Piranha napisał/a:
lepiej zapamiętujecie słuchając?
chyba to ^^
w ogóle mam tak, że jak np. gadam na lekcji i nauczycielka mnie nagle zapyta to choć dokładnie nie słuchałam wiem co powtórzyć :p.
hódy perez [Usunięty]
Wysłany:
2007-11-01, 21:49
technika uczenia jest jak punkt widzenia. ten zależy od punktu siedzenia. ttechnika uczenia zależy indywidualnie od soby. nie można tu nic ugeneralniać. w kablówce na Planete pokazywali ostatnio program o technikach uczenia się eskiinosow. ci to dopiero maja pomysły. najważniejsze że skutecZne. program ten bardzo mi się spodobał. zaczęłem częsciej oglądać tą stascję i stwioerdziłem że maja bardzo duży qwachlarz wyboru ciekawych programów. z nimi nigdy nie możan się nudzić.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-06-20, 12:43
Cytat
Ja często się uczę za pomocą skojarzeń... Pamięć wzrokową też mam.
mam podobnie, do tego dochodzą skojarzenia ruchowe (czyli raczej wzrokowiec-ruchowiec )
ja się uczę dzień przed sprawdzianami i kartkówkami, czytając wszystko dwa razy, później mówię co przeczytałem rysując sobie w zeszycie. Jeśli chodzi o zadania np. z fizyki to tylko się gapię jak w równania i zamykam zeszyt
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).