miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-02-03, 16:35
Krzysiek napisał/a:
Dobrze, że moje autobusy zawsze mam o tej godzinie, o której chcę...
Moje tramwaje też tak mam, ale ja zawsze wychodzę w ostatniej chwili . Ogólnie rano mam 15-20 minut na zjedzenie śniadania, umycie się, ubranie się i spakowanie plecaka. Oczywiście mógłbym mieć więcej, ale nie chcę mi się wstawać wcześnie .
Ja lubię biegać, ale nie mogę za dużo - mam niedobór mazi stawowej i chyba coś ze ścięgnami... ale trenuję siatkówkę i to całe moje życie. Kocham boks, też chciałam trenować, to samo joga, muay thai, piłka nożna etc. Generalnie uwielbiam sport i uwielbiam ćwiczyć niestety trenować nie mogę, bo najbliższy ośrodek w jakim mogłabym jest oddalony ode mnie kilkanaście km i i tak cudem jest, że trenuję chociaż siatkę...
"Dzięki sportowi poznałem urok zwykłego, bezinteresownego, fizycznego zmęczenia. Ludzie, którzy tego stanu nie zaznali - nie wiedzą, co tracą." - powiedział to kiedyś Ambroziak i ja się doskonale odnajduję w tych słowach. Uwielbiam się położyć i czuć jak moje mięśnie wciąż pracują... ach, cudowna sprawa.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-03-08, 10:24
Pancernik, pierwszy skład??
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-05-27, 17:39
jazda konna
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).