Chyba troszkę inaczej niż wymieniane tu sporty. Od początku 2008 ćwiczę capoeira. Jeden z najlepszych możliwych sposobów na spędzanie wolnego czasu. Jeśli ćwiczy się regularnie, wszechstronnie i oddaje w to siebie to naprawdę wiele daje. To jest coś więcej niż tylko dom-trening-dom. Po pewnym czasie to jest część życia. Potem jego całość.
a.wroclaw Blogger.Klub
Wysłany:
2013-03-22, 13:14
Osobiście ćwiczę na aerobiku i troszkę chodzę w ramach zajęć nordic-walking
Mam jednak pytanie odbiegające trochę od tego głównego wątku sportu... Chciałabym się nauczyć technik samoobrony, uważam, że każda kobieta powinna umieć się obronić zauważyłam, że jest bardzo wiele różnych szkół walk, ktore oferują naukę samoobrony... czy praktykujecie może jakąś technikę walki? co polecacie? słyszalam, że krav maga jest niezła, zwlaszcza dla kobiet...
Wydaje mi się, że taka krav maga nie jest głupim pomysłem. Boks - to też niczego sobie.
AnonimowyBloger
Dołączył/a: 24 Mar 2013 Posty: 5 Miasto: Wadowice
Wysłany:
2013-03-24, 19:17
Trenuję piłkę nożną i koszykówkę.
Osiągnięć nie mam za wiele dwukrotny mistrz województwa, vice mistrz polski, najlepszy bramkarz województwa 2011, niestety w koszykówce osiągnięć jest sporo ale tylko w randze powiatowej.
Tenis ziemny, squash, bieganie i kulturystyka. A w wolnych chwilach, piłka i kosz
______________________________________________________ "Sport sam w sobie jest piękny, niczego nie trzeba dodawać. [...] Powtarzam do znudzenia, że istotą sportu jest rywalizacja, wola walki. Sport jest demokratyczny i sprawiedliwy. Jest zaprzeczeniem fałszu, przemocy i hipokryzji. Jest aktem dzielności i poświęcenia" - Bohdan Tomaszewski
http://sportfreakblog.wordpress.com
Wiek: 41 Dołączył/a: 20 Maj 2013 Posty: 16 Miasto: Lublin/Manchester
Wysłany:
2013-05-20, 13:10
Od kilkunastu lat uprawiam rugby. Ostatnio rozpocząłem także przygodę z triathlonem
______________________________________________________ Zapraszam na jedynego w Polsce bloga o rugby:
Rocky pisze o rugby http://r0cky-rugby.blogspot.com
Ćwiczę tylko capoeirę od jakichś dwóch lat. To jedyny sport, który mnie kiedykolwiek wciągnął, może za wyjątkiem sporadycznego jeżdżenia na snowboardzie. W domu od czasu do czasu się rozciągam.
______________________________________________________ Zapraszam do spróbowania:
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).