Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-06-14, 14:52
m@tarci, polski Burger King jakościowo jest bardzo podobny do McDonalda niestety, dlatego ja na przykład wolałabym kupować w Macu. Ale z drugiej strony to są tylko opinię innych, a ja jeszcze tam nie jadłam, ale póki co żal mi kasy. W każdym bądź razie do McDonalda nie chodzę po to, żeby się najeść (jak jestem głodna to idę do Smaków Azji w GD albo na jakąś pizzę i wtedy jem za niewielkie pieniądze - dobrze, smacznie i dużo), bo wiem, że wyjdzie mi za to dużo kasy i wrzucę w siebie mnóstwo pustych kalorii. Chyba, że jak raz na jakiś czas szłam z koleżanką, która miała kartę ze zniżkami do Maca to wtedy kupowałyśmy żarcia za 11 złotych i naprawdę się najadałyśmy!
A ja ide do turkow i mam Dönera za 3.50 € takiego jak moja glowa, albo jak nie mam kasy, to na miasto do zwyklej budki dla retardow i kupuje za 1.80 €, jak jestem glodny to i taki zaje***cie smakuje.
Ostatnio co tydziem chodzzimy na pizze na obiad, nawet poczulem pozytywne uczucia/odczucia do mojej rodziny.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
godson90
Wysłany:
2008-06-29, 14:20
Jadam rzadko w KFC itd.
Mój ojciec jest bardziej obcykany w tym temacie bo pracuje w dużym mieście gdzie pełno jest takich "jadłodajni"
Mówi że lubi KFC ale bardziej mu odpowiada McDonald bo zakochał się w jakiś bułkach greckich czy coś takiego ... :-)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).