Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-06-12, 09:20
mimo, że to niby ten sam syf co McShit, to jeszcze nigdy nie czułam się po tym jedzeniu źle. i generalnie lubię atmosferę. od czasu remontu lokalu u mnie w mieście, super się tam spędzam czas ze znajomymi a w McDonaldzie wiecznie masa rozwrzeszczanych bachorów i mega kolejki
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Jasne ze lubie, tyle ze teraz jest tez Burger King, 5 euro za jednego burgera i jestem najedzony na nastepne 2-3 godz., a rzadko to sie zdarza, bo co chwila jestem glodny, a w McD gowno zjem, nawet po BigMacu, jestem glodny.
A w KFC jest dobre to ze tak glownie po kurczaka chodze i sie nawet czasem najadam.
Czyli Burge King kroluje, po tem zas KFC i McD najgorszy u mnie w rankingu i imo.
A o wage sie nie boje, bo codziennie nie chodze i ta moja przemiana materii, wiec starchu nie ma, tylko forme moge stracic, ale tu tez nie ma strachu.
Nie no, czasem, szczerze powiedziawszy, bardzo rzadko mogę tam coś zjeść. Jedzenie nie jest złe, ale w końcu co za dużo to niezdrowo, wolę nie chodzić tam często. A wiecie, fajnie się patrzy na kogoś jak tym rzyga pod jakiś samochód xD
u nas w lokalu na rynku ludzie często używają sobie darmowo toalety
jeżeli chodzi o jedzenie to jadłem kilka razy kurczaki, takie z kubełka i takie bez kości (nie znam nazw zestawów), te bez kości smakowały lepiej, ale to takie maciupkie wszystko, że trzeba sporo zjeść..
Dawno temu próbowałem też Twistera i ten naleśnik kukurydziany jest na prawdę smakowity, no i zawartość w miarę fajna - tyle, że znowu mało tego, niestety...
osobiście jak już mam jeść tego typu żarcie (wydaje mi się, że już o tym wspominałem gdzieś) to wolę gyrosa (mięsko z kurczaka) z frytkami i surówką
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wole prawdziwe restauracje, w koncu i tak ja nie place P:
Choc ostatnio zachaczamy o bary sushi, restauracje sa za drogie z takim zarciem(mowa tu o prawdziwym sushim... na ktore mnie oczywiscie nie stac...).
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-06-14, 09:32
Ja lubię jedzenie w KFC. Ale czy jest lepsze niż w Mc Donaldzie? Nie wiem, jak dla mnie to i tam, i tam jest dobre. Zależy na co aktualnie mam ochotę. Jednak trzeba przyznać, że w KFC jest trochę drożej niż w Macu.
I tak McD jest njtanszy, potem KFC, a na koncu, najlepszy i najdrozszy Burger King 5€ za jednego Burgera, gdzie za 3.50€ w McD za BigMaca place.
Ale przeznam, ze to sa prawdziwe, amerykanskie Burgery, jak na filmach
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2008-06-14, 12:04
mcdonals może i najtańszy ale zauważ, że zeby się najeść jakkolwiek zwyklym hamburgerem, to trza takie ze 3 kupić.
a KFC wystarczy np zestaw zingera a w burger kingu jeden zwykły whooper.
cenowo wychodzi mniej więcej tak samo.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).