Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Gdzieś już był taki temat... ale może to był ogólny o owocach morza.
Jadłem smażone panierowane, niedobre. Znaczy zjeść sit to to da, ale drugi raz bym nie chciał Może dlatego że to takie zwykłe panierowane mrożonki były? Ale może po prostu mi nie podchodzi.
a ja bardzo lubię tylko trzeba pamiętać o tym, że krewetki robi się bardzo szybko 2-3 minuty na patelni (mówię o koktajlowych). Ja je zawsze podsmażam na miodzie i czosnku i dodaje do sałatki na bazie sałaty, ogórka, pomidora - pycha
Ja próbowałam tych koktajlowych jak i takich większych. Nie smakowały mi. Nie wiem czy to wina przyrządzenia. Były takie gumowe. Koktajlowe to od razu wyplułam.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Krem też odpada (nie przepadam za sosami i zupami zawiesinami, wyjatek to troche gestsza fasolowa) za to przypomniałam sobie, że jadłam spagetti z krewetkami - zjadliwe
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Mój organizm jak się latem przekonałam nie toleruje krewetek. Próbowałam dwa razy i po zjedzeniu jednej krewertki (raz smażona raz pieczona) miałam gwarantowane noce przy porcelanie...
Uwielbiam, wżerałem na tony swego czasu (zwykle szaszłyki w dość pikantnym sosie albo w cieście, smażone na głębokim oleju, ale zdarzyło się i w sałatce, i w zupie, i w makaronie). Jak już ktoś wyżej napisał - krewetkę przyrządzić trzeba umieć. Choć są specyficzne w smaku i nie każdemu pasują.
Ostatnio braki w funduszach skutecznie trzymają mnie i kochane moje w wymuszonej separacji.
madamegreen Blogger.Klub
Wysłany:
2013-03-27, 22:52
Od kiedy pierwszy raz spróbowałam nie mogę się oderwać do dziś
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).