Rzadko w sumie sięgam po chipsy, chociaż lubię - najbardziej chyba paprykowe, dobre są też solone i bodajże śmietankowe.
Htsz napisał/a:
kilka paczek Pringles
uwielbiałam je kiedyś! raz, że smaczne, dwa, że fajne były te tuby - chipsy były równo ułożone, a nie takie koszmarnie pokruszone. Ech, jak ja ich dawno nie jadłam. (;
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
Pringles są najlepsze! Lubię też większość smaków Lays, najbardziej chyba paprykowe. Od kiedy postanowiłam zrobić sobie szlaban na słodycze i inne tego typu przyjemności, najbardziej brakuje mi właśnie ich.
Imię: Lia Pomogła: 1 raz Wiek: 35 Dołączyła: 21 Paź 2010 Posty: 32 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2010-10-23, 18:41
Chipsy po frytkach są dla mnie kolejną śmiercionośną bronią. Odkąd schudłam kilka lat temu nie jadam takich specjałów. W wakacje skusił mnie chłopak, a potem żałowałam swej decyzji cały następny dzień - tak źle się czułam, tak bolał mnie brzuch i tak mnie mdliło. Nie tknę już więcej chipsów! Nie dość, że to chemia i brak wartości odżywczych, to na dodatek masa niepotrzebnego tłuszczu i nadwyrężanie własnego organizmu, który próbuje usunąć te toksyny.
Chipsy po frytkach są dla mnie kolejną śmiercionośną bronią (...) masa niepotrzebnego tłuszczu i nadwyrężanie własnego organizmu, który próbuje usunąć te toksyny.
Bez przesady. Wiadomo, że zdrowe to to nie jest i nie ma co się objadać, ale od małej paczki chipsów raz na kilka miesięcy nie umrzesz. (; Co innego, kiedy ktoś się tym żywi od rana do nocy - wtedy nie ręczę za jego zdrowie i kondycję. (;
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
ja aktualnie nie mogę sobie pozwolić na chrupanie chipsów z prostego powodu...mam aparacik na zębach i niestety muszę uważać na twarde jedzonko ale jak wcinałem to lubiłem crunchips ...chyba tak się pisze
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).