Ja w sumie też lubię wszystkie chipsy, ale niektóre lubię bardziej (a zwłaszcza jedne są moje ulubione), więc wychodzę z założenia że po co wydawać kasę na jakieśtam chipsy kiedy mogę wydawać tylko na te moje ulubione, więc tylko je kupuję A mowa tutaj o chipsach TOP z Biedronki serowo cebulowych - dałbym się za nie pokroić, serio mogę nie mieć czekolady, wszystkich słodyczy sobie odmówię, wszystkiego ale nie ich
Nawet jak byłem na diecie, to jedyna przyjemność jakiej sobie nie odmówiłem to te chipsy i co? i i tak schudłem, bo bez przesady, jak się zrezygnuje z reszty, to jedna przyjemność nam nie zaszkodzi
Htsz napisał/a:
ja ostatnio przywiozłem sobie kilka paczek Pringles (original, Sour cream & onion, paprika) z Grecji, ale zjadłem w dwa dni przydałaby się druga walizka na same tuby ^^
Haha, rozbawiłeś mnie, bo ja tak robię Tzn. z Polski przywożę sobie zapas TOPów - 2-3 reklamówki (8-10 paczek), bo z przykrością stwierdzam że chipsów to tu nie mają tak dobrych (tu nawet Lay'sów nie ma, a Lay's zielona cebulka ewentualnie by mi te z biedronki zastąpiły). Teraz mam właśnie pół szafy wypełnionej chipsami Ale to ma być zapas do Wielkanocy Jem tylko paczkę tygodniowo (właśnie jem, bo jest sobota a ja takie chipsy to z celebracją jem tutaj ).
W sumie, jakby się tak zastanowić, lubię każde chipsy. Są jednak takie, za jakie mogłabym się dać pokroić Są to mianowicie Lays'y o smaku Fromage oraz Lays'y prosto z pieca pieczone chipsy o smaku zielonej cebulki z serem Mniam!
Tylko ta cena...
Czipsy zjem każde nie wybrzydzam gdy mnie częstują jednak kiedy sam mam kupić to najczęściej są to Cheetosy keczupowe, biedronkowa papryka bądź kebab, a gdy gotowki dużo w mym portfelu biore StarChipsy tą najwieksz pake
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).