Ostatnio w internecie natrafiłem na ankietę, która została przeprowadzona wśród kobiet na temat właśnie najbardziej męskiego sportu.
Wygrała wspinaczka i ja podpisuję się pod tym obiema rękami! Wspinaczka to podejmowanie wyzwań, adrenalina, zdobywanie szczytów, celów oraz niezależność i symbol ciągłego parcia do przodu.
Na drugim miejscu sporty walki - coś co każdy facet po prostu lubi, jak nie uczestniczyć, to chociaż pooglądać rywalizację 2 osobników alfa
______________________________________________________ Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się
asiulec_ka [Usunięty]
Wysłany:
2013-03-07, 13:25
Moim zdaniem boks jest najbardziej męskim sportem.
Reggie Blogger.Klub
Dołączył/a: 06 Mar 2013 Posty: 17 Miasto: Silesia
Wysłany:
2013-03-07, 16:15
Poker, snooker i koszykówka. Ot co!
janekzgred WordPress.Klub
Dołączył/a: 12 Mar 2013 Posty: 10
Wysłany:
2013-03-12, 16:01
Kiedyś boks szczególnie w wadze ciężkiej. Nieraz do później nocy siedziało się aby obejrzeć dobre mordobicie. Teraz już troszkę gorzej bo zostało nam oglądanie walk pokroju Gołota - Saleta.
Agatonek Blogger.Klub
Wysłany:
2013-03-13, 21:22
Jeżeli "męski" oznacza tylko/głównie dla mężczyzn to obstawiałabym boks, rugby.
Z kolei jeżeli "męski" ma oznaczać sport, który kojarzy się nieco bardziej z cechami przypisywanymi mężczyznom, to obstawiam zdecydowanie Cross Fit - siła, wytrzymałość, niesamowita sprawność, praca z ciałem, upór, itd.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).