Ja 20stron to czytam do śniadania Kocham książki, czytam całe ich sagi bo odpręża, pomaga dostrzec w świecie rzeczy niedostrzegalne, ćwiczy wyobraźnie... Od małego czytam więc to dla mnie w sumie naturalne.
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Dla mnie im dłuższa książka tym lepsza, bo mogę ją czytać przez kilka dni. Uwielbiam książki, więc pochłaniam je bardzo szybko. 200 stron to dla mnie norma ^^ ale nie obrażę się jak książka ma też kilkadziesiąt Ważne, żeby była ciekawa i w moim guście tematycznym.
Ciekawy pomysł, by się uzewnętrznić z takim podejściem w takim dziale
Polecam w takim razie audiobooki - sam często z nich korzystam, nawet może za dużo, bo zaniedbałem czytanie przez audio wersje. Można je wpakować do mp3 playera, czy smartfona i słuchać w podróży, podczas spaceru, ćwiczeń, czy prac domowych - znakomita sprawa, gdy wykonuje się czynność nie wymagającą skupienia, by zająć mózg, który się nudzi
Dodatkowy plus, że oszczędza wzrok.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).