Jestem całkowicie na nie kolczykom u mężczyzn, a szczególnie w języku. Nawet u kobiet kolczyk w tym miejscu jak ktoś już wspomniał wyżej kojarzy mi się z lekkimi obyczajami.
nie powiedziałam ani przez chwilę, że nie ale ta naprawdę więcej radości jest w drugą stronę. Kobiety nie czują jakiejś dużej różnicy
Faceci dużej też nie Ale zawsze to jakieś urozmaicenie Moja dziewczyna lubi i ja też uwielbiam jak zaczyna tylko kolczykiem... Dobra! Koniec bo się rozmarzyłem
W każdym razie, w kwestii wizualnej jak dla mnie to typowo kobiece przekłucie, tak samo jak pępek.
W tych czasach ciężko powiedzieć co jest kobiece, a co męskie. Te granice powoli zaczynają znikać. W sumie to sama nie wiem, czy to dobrze, czy to źle.
Jednak pozostaje osobą tolerancyjną i nie przeszkadzają mi odmienne stroje, czy zachowania niektórych ludzi. A co do kolczyka u chłopaków, to osobiście mi się podoba.
Ja osobiście mam całkiem jasno sprecyzowany pogląd na to, co damskie, co męskie. A to, że teraz chłopcy biegają w rurkach i legginsach (serio takie coś widziałam), no to cóż... Chłopcy, nie mężczyźni
Ja w ogóle kolczyków u facetów nie lubię (chociaż jestem fanką modyfikacji ciała). Jakby sobie mężuś jakiegoś zrobił, to bym go wyśmiała
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).