ee tam zaraz gejowskie...
mam znajomych gejow i kolczykow nie maja wiec nie sadze ale to jest Twoje zdanie ktore szanuje
ogolnie mam to gdziesz czy kolezka ma kolczyk i gdzie!
pozdrawiam panow ktorzy maja kolczyki hehe
delete [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-12, 22:02
DJ Click napisał/a:
mam znajomych gejow i kolczykow nie maja wiec nie sadze ale to jest Twoje zdanie ktore szanuje
Źle się wyrazilam .. kolczyki u faceta wyglądają bardzo niewieścio.. a zniewieściały facet raczej mi nie podchodzi..
DJ Click [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-12, 22:16
delete napisał/a:
DJ Click napisał/a:
Źle się wyrazilam .. kolczyki u faceta wyglądają bardzo niewieścio.. a zniewieściały facet raczej mi nie podchodzi..
jak dla mnie wrecz odwrotnie...
kolesie z kolczykami, tatuazami i morda ktora moze Cie zaraz polknac hehe
Piranha [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-13, 14:45
A mi się podoba u chłopaków kolczyk we brwi. Najgorsze są kolczyki w uszach i w brodzie
Indy [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-25, 14:34;)
A ja sobie zrobię. Tylko jak trochę podrosnę. Taki 1, wypasiony, brylancik w uchu xD mniam.
szarik [Usunięty]
Wysłany:
2006-12-01, 19:48
jak dla mnie kolczyk: nigdy.
Dajcie spokój, może jeszcze zacznę chodzić na solarium, pudrować twarz i malować oczy...
Dajcie spokój, może jeszcze zacznę chodzić na solarium,
masz cos do solarium?
ja nigdy nie zapomne sylwka na basenie z salna silownia i solarium
no i ze wspanialym towarzystwem
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
hello_morning [Usunięty]
Wysłany:
2007-05-10, 17:13Re: Facet z kolczykiem
Artur napisał/a:
wyglada to tak gejowsko troche...
nie, nie wyglada w jakim ty swiecie zyjesz. jest dwudziesty pierwszy wiek, kolczyk ma dzisiaj bardzo duzo osob. ja mam w labrecie i jest mi z nim super. zdania bym nie zmienil. nastepnego kolczyka nie chce sobie robic bo po co. mam ten, ktory najbardziej chcialem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).