O! Chcieć faceta z kolczykami xDDD hoho... Ci z J-Rocka to mają ich po dziewięć
Malinka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-03, 19:25
Cashee napisał/a:
O! Chcieć faceta z kolczykami xDDD hoho
Ja nie chcieć. xD
Cashee napisał/a:
Ci z J-Rocka to mają ich po dziewięć
O mamoo...xD
tancerka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-03, 19:48
Podobają mi się faceci z kolczykiem pod wargą. Z taką kuleczką W uchu mi nie przeszkadza, natomiast w nosie, czy brwi to już niebardzo; O A o intymnej części ciała nie wspomnę
Cashee, czy Ty zawsze musisz odpowiadać na wszystkie posty, nawet, jeśli nie masz nic do powiedzenia?; OO
Malinka napisał/a:
Fuu tam to już w ogóle...blee
Dokładnie.
Ale niektórzy mężczyźni robią sobie kolczyki w członku, żeby... nie wiem, dowartościować się?; O
To głupota dla mnie jest.
Malinka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-04, 11:33
tancerka napisał/a:
Ale niektórzy mężczyźni robią sobie kolczyki w członku, żeby... nie wiem, dowartościować się?; O
To głupota dla mnie jest.
Tak.. wlasnie.. dla mnie to beznadziejne. xD W życiu nie chciałabym mieć takiego chłopaka...
Taa bo jak zrobią to uważają, ze to fajnie jest. xD
Pewnie nie wiedzą jak bardzo się mylą.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).